Descobrix la Línia 9

 

El TRAM vol suggerir a tots els usuaris que redescobrisquen la costa nord d’Alacant i invita els turistes i veïns de la província a què es relaxen i coneguen els encants de la Costa Blanca a bord dels trens de la Línia 9 (Benidorm-Dénia).

 El traçat d’aquesta Línia 9 té una miqueta més de 50 quilòmetres de via, per la que circulen sis unitats automotores totalment reformades i discorre per paisatges espectaculars unint algunes de les poblacions més interessants de les comarques de les dues Marines. A més, els que es decidisquen a realitzar aquest recorregut en TRAM, gaudiran d’un viatge relaxat, tranquil i còmode que permet gaudir de l’entorn sense preocupar-se del tràfic, l’aparcament, els embossos, el cost de peatges i gasolina o les multes i problemes de seguretat de les carreteres.

 El TRAM anima als viatgers a  eixir de la rutina del seu trajecte habitual, especialment en vacacions o els caps de setmana i visitar les localitats del nord de la província utilitzant com a mitjà de transport la xarxa de FGV. L’objectiu és conéixer els principals atractius turístics de cada localitat, bé pel seu interés natural, cultural, arquitectònic o gastronòmic. FGV pretén que els ciutadans redescobrisquen aquestes comarques i la possibilitat d’arribar a elles amb tren, com es porta fent des de fa quasi cent anys.

 

 

     Imatge de la cúpula del Temple parroquial d'Altea   Imatge de la millor gamba de Dénia   Imatge de la platja de l'Albir  Imatge del TRAM al seu pas pel Mascarat