Abonament Temporal Jove gratuït Condicions d´ús

Característiques del “Abonament Temporal Jove gratuït”

 • És un títol unipersonal denominat “Abonament Temporal Jove gratuït” vàlid per a viatjar per tota la xarxa del TRAM d’Alacant sense límit de viatges, per a menors de 31 anys, fins al 31 de juliol de 2023.
 • L’ampliació de la gratuïtat fins al 31 de juliol es renova de manera automàtica.
 • L’abonament es carrega en una targeta anònima de cartó però és personal i intransferible atès que ha d’anar associada a un document d’identitat, DNI, NIE o passaport.
 • És gratuït, tant l’abonament com el suport de cartó.
 • Per a la seua obtenció fa falta posseir un document d’identitat en vigor.
 • En sol·licitar la cita prèvia, s’haurà de triar el lloc de recollida de l’abonament.
  • Es poden arreplegar les targetes d’altres persones sempre que la persona que acudisca porte els codis i els DNI originals.

Tràmit de cita prèvia per a l’obtenció de l’Abonament Temporal Jove gratuït:

Demana la teua cita prèvia en este enllaç >>>

Instruccions:

 • Selecciona el centre o estació de recollida, el dia i l’hora de la teua cita previa. Per a la recollida del teu Abonament Temporal Jove gratuït has d’acudir amb el document identificatiu i el resguard de la teua cita (imprès o digital).
 • Pot anar a arreplegar-ho una persona diferent a la sol·licitant sempre que porte el document original i el resguard de la cita (imprès o digital). Per a la recollida de l’Abonament Temporal Jove gratuït amb número de SIP cal presentar, a més, el llibre de família.

Condicions aplicables a l’Abonament Temporal Jove gratuït

 • Per a viatjar en la xarxa del TRAM d’Alacant és necessari validar-la abans d’accedir al tren i tramvia.
 • A requeriment del personal d’FGV, la persona titular haurà de mostrar el corresponent document d’identitat, DNI, NIE o passaport.
 • La manipulació fraudulenta o l’ús indegut de l’abonament, així com el seu ús per una persona diferent del seu titular, seran sancionats d’acord amb la normativa vigent.
 • En cas de pèrdua, robatori o mal funcionament de l’abonament no imputable a la persona titular (trencament, deterioració, etc.), podrà sol·licitar un nou abonament tornant a sol·licitar cita prèvia en la pàgina web.

FGV l’informa que és responsable del tractament de les dades facilitades amb les finalitats indicades. La legitimació del tractament està basada en Llei 6/2011, d’1 d’abril, de Mobilitat de la Comunitat Valenciana i les competències legals atribuïdes a FGV. Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra pàgina web o bé sol·licitant-la per correu electrònic en: lopdweb_fgv@gva.es.

Drets: Podrà accedir, rectificar i suprimir les dades facilitades, així com exercir altres drets, tal com s’explica en la informació addicional que podrà veure en la web d’FGV o bé enviant una sol·licitud per escrit, acompanyada d’una fotocòpia del seu DNI, a la següent adreça: FERROCARRILS DE LA GENERALITAT VALENCIANA – LOPD RECLAMACIONS Partida Xirivelleta, S/N – 46014 València.

Centres habilitats per a l’emissió i recollida de l’Abonament Temporal Jove gratuït, sempre amb cita prèvia

Centres habilitats per a l’emissió i recollida de l’Abonament Temporal Jove gratuït, sempre amb cita prèvia
Estació Laborables Dissabtes
Luceros 8:00 – 20:00 8:00 – 14:00
Mercado 8:00 – 20:00 8:00 – 14:00
Benidorm 8:00 – 20:00 8:00 – 14:00
Gata 8:00 – 20:00 8:00 – 14:00
Dénia 8:00 – 20:00
Punt del Client de Luceros 8:00 – 14:30