Data
25 de August de 2010

Centenars de nens assisteixen a La Vila Joiosa a la representació de ‘Drago’, l’última proposta del Nanotram

actuación Nanotram en La Vila

 
 
Centenars de nens de la localitat alacantina de La Vila Joiosa van assistir divendres passat a La Finca La Barbera, situada al costat de l’estació de Creueta de la Línia 1 de TRAM Metropolità d’Alacant, per a gaudir de l’espectacle d’animació “Drago”. La trobada era una de les cites de les activitats Nanotram organitzades per Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) per a la present temporada.
 
 
Aquesta és la segona actuació programada aquest any perquè els nens i les seves famílies coneguin què és el TRAM i participin en les seves entretingudes propostes.
 
 
En aquesta ocasió TRAM va pujar a escena una divertida obra teatral d’animació per a tots els públics però, sobretot, per als més petits de la casa. L’argument d’aquest món imaginari gira al voltant de les fantasies caballerescas i les llegendes de prínceps, princeses i dracs medievals.
 
 
L’espectacle combina música, ball, il·lusió i és una divertida proposta en la qual la interacció amb els participants és una part fonamental de la representació. L’objectiu és estimular la imaginació dels nens, aconseguir que s’impliquin i converteixin en protagonistes de la festa i, alhora, transmetre’ls els valors del TRAM.
 
 
Aquest any les activitats Nanotram s’han inclòs dintre de la campanya Gent Supertram amb la qual FGV pretén animar a tots els ciutadans que se sumeixen a les seves propostes d’oci, cultura i medi ambient i que es converteixin en fidels usuaris d’aquest mitjà de transport modern, ecològic i sostenible.
 
 
El de La Vila no és l’únic esdeveniment de Nanotram programat per als pròxims mesos, l’empresa ja té concertades almenys altres tres actuacions de teatre, animació, *cuentacuentos i espectacles de ball en altres punts de la xarxa de FGV.
 
 
Així, durant els mesos d’estiu s’han programat altres tres actuacions, com la del diumenge 4 de juliol, en la desocupada de Miriam Blasco, on es representarà una sessió de teatre buffo titulada “Viva Rodari”. El dia 25 del mateix mes el Nanotram arribarà a la desocupada de Londres, en la Platja de San Juan amb la peça còmica “Contes del caballito de fusta”.
 
 
Les actuacions estivals acabaran el diumenge 15 d’agost, en la desocupada de Muchavista, amb l’espectacle “La màquina fantàstica”.
 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...