TRAMnochador

El TRAMnochador és el servici nocturn del TRAM d’Alacant per als caps de setmana que, des de fa més de 35 anys durant l’estiu, circula per les línies que discorren entre Alacant i Benidorm-Altea, a més de les localitats de...
Continuar llegint
Data
03 de July de 2024

TRAMnochador

El TRAMnochador és el servici nocturn del TRAM d’Alacant per als caps de setmana que, des de fa més de 35 anys durant l’estiu, circula per les línies que discorren entre Alacant i Benidorm-Altea, a més de les localitats de El Campello, Sant Vicent Raspeig i la zona turística de la Platja de Sant Joan en l’àrea metropolitana d’Alacant.

Amb aquest servici, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) facilita l’accés a les principals àrees d’oci d’Alacant de manera segura, i arriba així a milers de usuaris, sobretot joves, que es desplacen durant la matinada, sense necessitat d’utilitzar vehicle propi.

El TRAMnochador ofereix servici durant tota la nit entre Luceros i les localitats de Benidorm (L1); Sant Vicent del Raspeig (L2); El Campello (L3); i Platja de Sant Joan (L4), amb parada en les diferents estacions i baixadors d’aquests trajectes.

Aquestes circulacions especials formen part de les iniciatives per a millorar el servici que presta el TRAM d´Alacant, entre les quals figuren incrementar els horaris nocturns per a ampliar l’oferta a un nombre major de persones usuàries.