Data
24 de February de 2010

Desenes de xiquets acudixen a l’ecotaller NanoTRAM organitzat en l’estació de Mercat d’Alacant

 

Ecotaller NanoTRAMDesenes de xiquets van acudir el diumenge 22 de novembre a l’estació de Mercat d’Alacant, per a participar en l’ecotaller dirigit al públic infantil organitzat per Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) – TRAM Metropolità d’Alacant. Esta actuació és la segona que se celebra per primera vegada en els mesos de tardor dins del programa NanoTRAM i que rep el nom de NanoTRAM Escolar, un espai destinat a què els xiquets coneguen d’una forma atractiva diversos aspectes relacionats amb el TRAM com a element que forma part del desenrotllament sostenible de la seua ciutat.

 

            Durant la jornada, celebrada d’11:30 a 13:00 hores, els xiquets han realitzat diverses activitats, com la creació amb materials reciclables d’un imaginatiu collage sobre el TRAM i la seua ciutat ideal, davall la idea de l’ecologia i la sostenibilitat. Posteriorment, cada xiquet ha explicat el disseny de la seua obra i s’ha dut a terme una recol·lecció dels esbossos més originals.

 

            A continuació, amb pintura de dits, els xiquets han convertit la carpa del taller en un gran mural, sempre sobre la base dels beneficis ecològics que el TRAM aporta a la ciutat. Per a finalitzar, s’ha realitzat una foto final dels participants i els seus esbossos que serà enviada per FGV via e-mail a tots aquells que ho han sol·licitat com a record.

 

            L’ecotaller té com a funció principal no sols entretindre el públic infantil, sinó conscienciar-los també sobre la importància que el TRAM té per al desenrotllament sostenible de la ciutat, aportant comoditat i qualitat de vida als ciutadans en quant que reduïx les emissions a l’atmosfera de CO2, no genera sorolls i evita embossaments en les urbs.

 

            No són les úniques activitats. Coincidint amb les dates nadalenques, FGV organitza el Concurs de dibuix sobre el tramvia i el Nadal ‘Nadal al TRAM’, en el que poden participar tots els xiquets de la província d’Alacant i presentar els seus esbossos fins al pròxim 2 de desembre.

 

            Per a més informació, els usuaris poden entrar en la pàgina web de FGV, www.fgvalicante.com, o contactar amb el Centre d’Atenció al Client, en el número gratuït 900 72 04 72.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...