Data
04 de August de 2010

‘El Gran Circ de Saxofon i Clarinet’ inicia la temporada Nanotram a Teulada amb una estupenda acollida

espectáculo Nanotram en Teulada 1

 
Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) va iniciar divendres passat a la tarda la temporada Nanotram 2010 amb un espectacle de pallassos dirigit als més petits i les seves famílies. La festa es va desenvolupar en la plaça de l’Ajuntament de Teulada i va tenir una estupenda acollida pels veïns de la zona.
 
 
Sota el títol “El gran circ del *Saxofon i Clarinet”, TRAM Metropolità d’Alacant va oferir als espectadors una representació variada amb malabares, màgia, globoflexia i música, que pretenia acostar el món del circ als nens i als seus acompanyants.
 
 
Com en totes les activitats Nanotram, la interacció amb els nens participants va resultar una part fonamental de l’espectacle. Els actors i animadors d’aquesta obra van assolir estimular la imaginació dels petits i aconseguir que aquests es convertissin en protagonistes de la festa.
 
 
A més, l’espectacle també busca donar a conèixer el TRAM i transmetre els valors d’aquest mitjà de transport sostenible. De fet, aquest any les activitats Nanotram s’han inclòs dintre de la campanya Gent Supertram amb la qual FGV pretén animar a tots els ciutadans que se sumeixen a les seves propostes d’oci, cultura i medi ambient i que es converteixin en fidels usuaris d’aquest mitjà de transport modern, ecològic i sostenible.
 
espectáculo Nanotram en Teulada 2
 
El de Teulada no serà l’únic esdeveniment de Nanotram programat per als pròxims mesos, l’empresa ja té concertades almenys altres quatre actuacions de teatre, animació, *cuentacuentos i espectacles de ball en altres punts de la xarxa de FGV.
 
 
Així, el pròxim 21 de maig, també divendres, i a les 17:30 hores la Finca La Barbera de La Vila Joiosa, al costat de l’estació acollirà l’espectacle “Drago”.
 
 
Per al mesos d’estiu s’han programat altres tres actuacions, com la del diumenge 4 de juliol, a les 20:00 h., en la desocupada de Miriam Blasco, on es representarà una sessió de teatre *buffo titulada “Viva Rodari”. El dia 25 del mateix mes, a les 20:00 hores, el Nanotram arribarà a la desocupada de Londres, en la Platja de San Juan amb la peça còmica “Contes del caballito de fusta”.
 
 
Les actuacions estivals acabaran el diumenge 15 d’agost, les 20:00 hores, en la desocupada de Muchavista, amb l’espectacle “La màquina fantàstica”.
 
 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...