Data
27 de July de 2011

El mag Charly porta el seu espectacle d’animació i humor a l’estació de Creueta del TRAM d’Alacant

El mag Charly va delectar ahir el públic de La Vila Joiosa amb un espectacle d’il·lusió i humor organitzat per Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) i la Diputació Provincial d’Alacant. L’actuació, que va tindre una magnífica acollida entre grans i xicotets, va tindre lloc en la Finca La Bavera, el gran parc municipal ubicat junt amb l’estació de Creueta en la localitat vilera.

L’il·lusionista va oferir a les assistents una actuació per a tota la família que el TRAM Metropolità d’Alacant va aprofitar per a transmetre als assistents els valors d’este mitjà de transport modern, urbà i sostenible que connecta el localitat vilera amb el centre d’Alacant en menys d’una hora i amb Benidorm en quinze minuts.

“Els jocs de màgia del mag Charly” ha sigut la primera de les diferents actuacions NanoTRAM programades per a l’estiu pel TRAM.

Les activitats Nanotram compartixen filosofia amb el projecte genèric de Gent Supertram amb el que FGV pretén animar a tots els ciutadans a què se sumixen a les seues propostes d’oci, cultura i medi ambient i que es convertisquen en fidels usuaris d’este mitjà de transport modern, ecològic i sostenible.

Al llarg de l’any, TRAM promou diferents iniciatives com a concerts en les estacions, exposicions, concursos dirigits als més xicotets, activitats educatives en els col·legis, visites dirigides a escolars, grups de consumidors i associacions de veïns o, entre altres coses, marxes que tenen com a punt de partida les estacions del FGV perquè l’agent conega tots els servicis de la xarxa i descobrisca els múltiples avantatges d’este transport.

Les activitats Nanotram s’organitzen des de fa anys amb una magnífica acollida per les famílies i els xiquets. Cuentacuentos, música, titelles o activitats manuals han sigut algunes de les propostes desenvolupades en les últimes cites en què, a més tots els participants reben diferents objectes i marchandising del TRAM.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...