Data
19 de March de 2015

El Mercat de la Llum inicia el dissabte les activitats de Nadal al TRAM

El tradicional Mercat de la Llum iniciarà dissabte que ve les activitats de Nadal al TRAM programades per Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) per a les festes nadalenques. En aquesta ocasió, al voltant de seixanta llocs de dissenyadors alacantins oferiran articles artesanals i distintes manualitats a totes aquelles persones que es vullguen acostar fins al vestíbul de l’estació d’Estels. L’esdeveniment estarà tota la jornada obert al públic, des de les 11 fins a les 20 hores.

El “Mercat de la Llum” és un projecte abonat per l’Associació d’Empresàries, professionals i Directives de la província d’Alacant (AEPA) per a donar visibilitat a les dissenyadores i propiciar oportunitats de negoci. La iniciativa va nàixer en 2011 i allà on s’instal•la porta una mitjana d’uns 25 llocs amb diferents productes. No obstant això, i donada la gran capacitat d’Estels, en aquesta ocasió s’ajuntaran al voltant de 60 parades.

Entre altres articles, els que passen per Estels podran trobar en aquest mercat ambulant roba de bressol i bolquers, dissenys de pintura en tela, pastissos, galletes i altres dolços artesans, bijuteria, sabates, barrets, ulleres i llibres vintage, bosses de mà i complements, productes de patchwork, material d’escriptori i papereria, melmelades i altres detalls que no es troben en les cadenes habituals de distribució.

També el dissabte 20 de desembre, els “Rovers” del Grup Escolta Gilwell cantaran nadales dins dels tramvies de la Línia 2 del TRAM (Luceros-Sant Vicent del Raspeig), alhora que apegaran estreles solidàries en les unitats. Així mateix, de 10 a 14 hores, aquests jóvens participaran en la campanya “Quilo solidari” en l’estació d’Estels, en la que s’arreplegaran productes alimentaris no peribles per a entregar al Banc d’Aliments d’Alacant.

D’altra banda, el Cor FGV, compost per treballadors de l’empresa pública de transports, realitzarà el dilluns dia 22 de desembre dos concerts en les instal•lacions del TRAM d’Alacant. A les 13:30 hores intervindran en la Marina i a les 17 hores en Estels. En ambdós ocasions oferiran un concert de nadales en sis idiomes (llatí, francés, macedoni, castellà, anglés i valencià), interpretant temes com “Stella spledens”, “Au vora virginitas”, “CE moys de May”, “Tourdion”, “Verbum car facttum est”, “Stho la meua e milo”, “Sacha Nadal”, “Ding dong merrily on high” o “Dolç rossinyol “.

 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...