Data
21 de March de 2013

El “Mercat de la Llum” s’instal•la aquest dissabte en l’estació d’Estels del TRAM Metropolità d’Alacant

L’estació d’Estels del TRAM Metropolità d’Alacant acull dissabte que ve un mercat ambulant nadalenc que oferirà diferents productes artesanals, fets a mà per un grup de dissenyadores que ha impulsat el conegut com “Mercat de la Llum”.

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) vol donar enguany la benvinguda al Nadal amb aquesta mostra de productes artesans, amb llocs de moda, complements, regals, manualitats, bosses de mà, passadors, rebosteria, roba de llar, joguets i altres detalls únics, la característica comú de la qual és que han sigut realitzats a mà i amb especial atenció per dones empresàries.
 
El vestíbul de l’estació subterrània d’Estels, ubicada en ple centre de la capital alacantina, albergarà entre les 11:00 h i les 2O:30 hores aquest xicotet rastre dirigit per dones que dissenyen i realitzen els seus propis productes.
 
Els viatgers del TRAM i tots els veïns d’Alacant que passen aquest dia per Estels podran aprofitar per a realitzar les seues compres i descobrir el delicat treball d’aquestes emprenedores que, amb pocs mitjans, fan un producte únic, personalitzat i ple d’encant.
 
El “Mercat de la Llum” és un projecte abonat per l’Associació d’Empresàries, professionals i Directives de la província d’Alacant (AEPA) per a donar visibilitat a les dissenyadores i propiciar oportunitats de negoci. La iniciativa va nàixer el passat any i allà on s’instal·la porta una mitjana d’uns 25 llocs amb diferents productes. No obstant això, i donada la gran capacitat d’Estels, en aquesta ocasió s’ajuntaran al voltant de 80 parades.
 
Productes únics
 
Entre altres coses, els que passen per Estels podran trobar en aquest mercat ambulant roba de bressol i bolquers, dissenys de pintura en tela, pastissos, galletes i altres dolços artesans, bijuteria, sabates, barrets, ulleres i llibres vintage, bosses de mà i complements, productes de patchwork, material d’escriptori i papereria, melmelades i altres detalls que no es troben en les cadenes habituals de distribució.
 
Amb aquesta iniciativa FGV vol portar l’esperit nadalenc a les seues instal·lacions i recolzar les dones emprenedores que tracten de buscar un buit propi en el mercat.
FGV ha programat altres activitats nadalenques, com l’actuació de L@s Chic@s del Cor, d’APSA (Associació Pro Discapacitats Psíquics d’Alacant), que actuarà també el 22 de desembre a les 12:00 hores també en l’estació d’Estels.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...