Data
18 de December de 2011

El “Mercat de la Llum” s’instal•la este dissabte a la vesprada en l’estació de Luceros del TRAM d’Alacant

 

L’estació de Luceros del TRAM Metropolità d’Alacant acull dissabte que ve a la vesprada un mercat ambulant nadalenc que oferirà diferents productes artesanals, fets a mà per un grup de dissenyadores que ha impulsat el conegut com “Mercat de la Llum”.
 
Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) vol donar enguany la benvinguda al Nadal amb esta mostra de productes artesans, amb llocs de moda, complements, regals, manualitats, bosses de mà, passadors, rebosteria, roba de llar, joguets i altres detalls únics, la característica comú de la qual és que han sigut realitzats a mà i amb especial atenció per dones empresàries.
 
El vestíbul de l’estació subterrània d’Estels, ubicada en ple centre de la capital alacantina, albergarà entre les 17:00 h i les 21:00 hores este xicotet rastre dirigit per dones que dissenyen i realitzen els seus propis productes.
 
Els viatgers del TRAM i tots els veïns d’Alacant que passen este dia per Luceros podran aprofitar per a realitzar les seues compres i descobrir el delicat treball d’estes emprenedores que, amb pocs mitjans, fan un producte únic, personalitzat i ple d’encant.
 
El “Mercat de la Llum” és un projecte abonat per l’Associació d’Empresàries, professionals i Directives de la província d’Alacant (AEPA) per a donar visibilitat a les dissenyadores i propiciar oportunitats de negoci. La iniciativa va nàixer fa només uns mesos i allà on s’instal·la porta una mitjana d’uns 25 llocs amb diferents productes.
 
Productes únics
 
Entre altres coses els que passen per Luceros podran trobar en este mercat ambulant roba de bressol i bolquers, dissenys de pintura en tela, tortades, galletes i altres dolços artesans, bijuteria, sabates, barrets, ulleres i llibres vintage, bosses de mà i complements, productes de patchwork, material d’escriptori i papereria, melmelades i altres detalls que no es troben en les cadenes habituals de distribució.
 
Amb esta iniciativa FGV vol portar l’esperit nadalenc a les seues instal·lacions i recolzar les dones emprenedores que tracten de buscar un buit propi en el mercat.
 
El “Mercat de la Llum” tornarà a Estels la vesprada del dissabte 17 de desembre, per a donar una segona oportunitat als veïns d’acostar-se a disfrutar del Nadal en el TRAM.
 
FGV ha programat altres activitats nadalenques per a estos dies com el tradicional concurs de dibuix “Nadal al TRAM”, que donarà peu a una exposició amb tots els treballs rebuts, o l’actuació de L@s Chic@s del Cor, el grup vocal de l’Associació Pro Discapacitats Psíquics d’Alacant (APSA), que actuarà el 17 de desembre a les 12:00 hores també en l’estació d’Estels.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...