Data
21 de October de 2016

El President Ximo Puig recorre el tram entre Altea i Calp de la Línia 9 del TRAM d’Alacant

El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha realitzat una visita al tram Altea-Calp de la Línia 9 del Tram d’Alacant per a comprovar el resultat de les obres de renovació realitzades en este tram. En el transcurs d’este recorregut ha anunciat que la Generalitat proposarà “un major avanç en el camí del tren fins a Dénia” en els Pressupostos de la Generalitat de 2017.

Visita President Ximo Puig a Altea. TRAM de Alicante.El cap del Consell ha afirmat que esta actuació en el tram Altea-Calpe, en la que s’han invertit al voltant de nou milions d’euros, i la licitació d’una nova actuació en la zona, valorada en quatre milions, demostren “el compromís de la Generalitat amb les comarques de la Marina Alta i la Marina Baixa”.

En paral·lel a estos projectes, el President ha insistit en el fet que el Consell continuarà defenent “públicament i amb tota la contundència” que el pròxim Govern d’Espanya assumisca la reivindicació del Tren de la Costa. Puig ha assegurat que esta infraestructura “té una gran rendibilitat econòmica i social” i que, per tant, reclamar-la “no és un capritx”.

En el transcurs de la visita, Puig que ha estat acompanyat per la Consellera de Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, i el director gerent de FGV, Angel García de la Bandera, ha visitat l’exposició de fotografies de l’extreballador de FGV, Vicent Serrat, sobre les obres realitzades els passats mesos en el tram Altea-Calp de la línia que unix Benidorm i Dénia.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...