Data
05 de November de 2011

El TRAM acosta als alacantins als concerts de Raphael, El Arrebato i El Consorcio en el recinte de Lucentum

TRAM Metropolità d’Alacant oferix a tots els fans de Raphael, El Arrebato i El Consorcio que tenen previst assistir als concerts d’estos artistes un mitjà de transport públic, còmode i segur que els permetrà arribar quasi a les portes del recinte de Lucentum i, a l’acabe de les representacions, utilitzar el mateix mig per a tornar a casa.

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV)col·labora un any més amb els cicles d’espectacles que la Diputació d’Alacant organitza en el jaciment de Lucentum (Tossal de Manises) i que els dies 4, 5 i 6 d’agost tindran com invitats als esmentats cantants dins del cicle de Veus.

Els aficionats a la música compten amb el TRAM com el millor mitjà de transport per a arribar al recinte històric i també per a tornar a casa en transport públic gràcies als servicis del Tramnochador.

Els cicles de Lucentum, organitzats cada estiu per la Diputació, reben des de fa anys el suport promocional de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV). El TRAM abona amb això l’activitat cultural desenvolupada en la província i fomenta l’ús del transport públic per a acudir als llocs d’oci.

FGV està especialment conscienciada amb esta filosofia pel que, des de 1988, quan encara funcionava l’antic Trenet, oferix en les matinades de cada cap de setmana estival servicis nocturns dels seus trens que permeten als usuaris desplaçar-se als principals nuclis de diversió nocturna sense necessitat d’utilitzar el vehicle particular.

Tres baixadors pròxims al recinte
El baixador d’Albufereta, en el que tenen parada les Línies 3 i 4, és el més pròxim al jaciment històric en què es desenvolupen totes estes actuacions. Les estacions de Lucentum –Amb parada dels trens de L-1, L-3 i L-4-, així com les de Sergio Cardell o Miriam Blasco –Amb parada dels tramvies de la L4- també estan situades a poca distància del punt triat per a ubicar l’escenari.

El TRAM Metropolità d’Alacant, va iniciar este servici especial el passat 30 de juny, i ho mantindrà fins al 3 de setembre operatiu durant totes les nits de dijous, divendres i dissabte.

Per primera vegada, este estiu FGV obrirà les tres estacions subterrànies de MARQ, Mercado i Luceros en les nits estivals per a atendre millor les necessitats dels usuaris del Tramnochador.

El Tramnochador funciona entre Luceros i les localitats d’El El Campello (L-3), Benidorm (L-1) o platja de Sant Joan (L-4) amb parada en les diferents estacions i baixadors d’estos trajectes.

Concretament, els tramvies de la L-4 (Luceros -Pl. La Corunya) circulen en ambdós sentits amb freqüències d’entre 30 i 60 minuts, entre les 23:00 hores i les 6:00 h aproximadament, fins al restabliment de la línia regular del matí.

Els tramvies de la L-3 (Luceros -El El Campello) tenen la mateixa freqüència i també dóna servici durant tota la nit fins que es reinicie el servici regular.

D’altra banda, dos trenes-TRAM nocturns cobrixen el trajecte entre Luceros i Benidorm les nits dels dijous, divendres i dissabtes amb eixida a les 23:19 h i a l’1:19 hores des del centre de la capital. En sentit invers, FGV ha habilitat altres dos composicions amb eixida de Benidorm a l’1:13 h i a les 3:13 hores.

Per a consultar els horaris FGV posa al servici dels seus usuaris la web www.tramalicante.És i el telèfon d’atenció al client 900 72 04 72. A més hi ha informació detallada del pas de tots els trens en les parades i trens de la xarxa TRAM. 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...