Data
05 de June de 2011

El TRAM amplia demà l’horari del seu servei entre Alacant i El Campello per les festes de Carnaval


 

El TRAM Metropolità d’Alacant ampliarà demà, 5 de març, el seu horari de servei entre les estacions d’Estels i El Campello amb motiu de les festes de Carnaval. Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) vol d’aquesta forma facilitar als seus usuaris el transport públic perquè puguin assistir a les revetlles i cercaviles que s’organitzen en el centre d’Alacant sense necessitat d’agafar el cotxe.
 
L’Ajuntament d’Alacant ha anunciat que la Rambla romandrà tancada al tràfic durant tota la jornada del dissabte, des de les 7:30 hores a les 6:00 hores de la matinada del diumenge. Així mateix, el dissabte, a partir de les 18:00 h també es tancaran altres carrers al tràfic com Alfonso El Savi, Calderón, Constitució i Duc de Saragossa.
 
Per això, TRAM recorda als alacantins que la millor forma de desplaçar-se sense problemes d’embusos ni aparcament és utilitzar el transport públic, especialment el tramvia.
 
Per a facilitar aquests desplaçaments, TRAM engegarà, a més de tots els seus serveis habituals, alguns trens de reforç que perllongaran l’horari de dos de les seves principals línies la L-3 (El Campello-Estels) i la L-4 en ambdós sentits (Estels-Pl.Coruña).
 
Així, un tramvia especial de la L-3 sortirà del Campello amb direcció al centre d’Alacant a les 23:15 h i realitzarà desocupades facultatives en tots els baixadors del seu recorregut. L’arribada A Estels està prevista a les 23:46 hores.
 
Quant a la L-4, s’afegix un tren al gràfic habitual que sortirà d’Estels a les 23:05 i arribarà a l’última desocupada de la Platja de San Juan a les 23:32 h. D’altra banda, haurà dos tramvies més en direcció al centre des de Plaza Coruña que sortiran d’aquesta capçalera a les 23:02 i les 23:32 hores. L’última arribada A Estels serà a les 00:02 h.
 
Els clients que vulguin obtenir més informació sobre els horaris i trens especials poden posar-se en contacte amb el departament d’atenció al client de FGV a Alacant en el telèfon 902 72 04 72 o consultar la web www.fgvalicante.com. Així mateix, en totes les estacions del TRAM poden trobar informació detallada d’aquests serveis.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...