Data
09 de May de 2013

El TRAM amplia el dissabte l’horari del seu servei entre Alacant i El El Campello per les festes de Carnestoltes

 

El TRAM Metropolità d’Alacant ampliarà el dissabte, 9 de febrer, el seu horari de servei entre les estacions de Luceros i El Campello amb motiu de les festes de Carnestoltes que se celebren aquest cap de setmana. Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) vol d’esta manera facilitar als seus usuaris el transport públic perquè puguen assistir a les revetles, cercaviles i distints actes que s’organitzen en el centre d’Alacant sense necessitat agafar el cotxe.
 
A causa del tall de les principals vies del centre de la ciutat al llarg del dia, la circulació es veurà afectada, per la qual cosa TRAM recorda els alacantins que la millor forma de desplaçar-se sense problemes d’embossos ni aparcament és utilitzar el transport públic, especialment el tramvia.
 
Per a facilitar aquests desplaçaments, TRAM Metropolità d’Alacant posarà en marxa, a més de tots els seus serveis habituals, alguns trens de reforç que prolongaran l’horari de dos de les seues principals línies la L-3 (El Campello-Luceros) i la L-4 en ambdós sentits (Luceros-Pl.Coruña).
 
Així, un tramvia especial de la L-3 eixirà d’El Campello amb direcció al centre d’Alacant a les 23:15 h i realitzarà parades facultatives en tots els baixadors del seu recorregut. L’arribada a Luceros està prevista a les 23:46 hores.
 
Quant a la L-4, s’afig un tren a les circulacions habituals que eixirà de Luceros a les 23:05 i arribarà a l’última parada de la platja de San Juan, Plaza Coruña, a les 23:32 h. D’altra banda, hi haurà dos tramvies més en direcció al centre des de Plaza Coruña que eixiran d’aquesta capçalera a les 23:02 i les 23:32 hores. Les últimes arribades a Luceros seran a les 23:32 h i a les 00:02 h, respectivament.
 
Els clients que vullguen obtindre més informació sobre els horaris i trens especials poden posar-se en contacte amb el departament d’atenció al client de FGV a Alacant en el telèfon 902 72 04 72 o consultar la web www.fgvalicante.com. Així mateix, en totes les estacions del TRAM poden trobar informació detallada d’aquests serveis.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...