Data
31 de August de 2009

El TRAM d’Alacant acosta als seus usuaris al concert de Bruce Springsteen a Benidorm

 

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) – TRAM Metropolità d’Alacant col·labora amb el departament de Tràfic de la localitat alacantina de Benidorm per a evitar l’allau de vehicles a la ciutat coincidint amb la celebració del concert de Brosse Springsteen, el dijous 30 de juliol, en l’Estadi Municipal de Foietes.

 

Així, FGV – TRAM establirà tramvies especials en funció de la demanda d’usuaris assistents a l’esdeveniment, servicis que se sumaran al prestat pel Tramnochador.

 

Los usuarios que opten por el transporte sostenible del TRAM para asistir al concierto de “The Boss”, dispondrán de los trenes regulares de la Línea 1 (Mercado-Benidorm) con salida desde la estación de Mercado a las 20:14 y 20:44 y paradas en MARQ, La Isleta, Lucentum, El Campello, Venta Lanuza, Paradís, La Vila Joiosa, Creueta, Costera Pastor, Hospital Vila, Hiper Finestrat, Terra Mítica y Benidorm.

 

Para el regreso de Benidorm a Alicante, una unidad con salida a las 0:53 y llegada a Puerta del Mar sobre las 2:10, y otra con salida a las 2:23 y llegada a Alicante sobre las 3:40, realizarán paradas en Terra Mítica, Hiper Finestrat, Hospital Vila, Costera Pastor, Creueta, La Vila Joiosa, Paradís, Venta Lanuza, Cala Piteres, Coveta Fumá, Amerador, Poble Espanyol, El Campello, Pla Barraques, Salesians, Fabraquer, Les Llances, Muchavista, Carrabiners, Costa Blanca, Campo de Golf, Condomina, Lucentum, Albufereta, La Isleta, La Marina y Puerta del Mar.

 

Para más información sobre servicios y horarios, FGV – TRAM pone al servicio de sus usuarios la página web www.fgvalicante.com y el teléfono de atención al usuario 900 72 04 72.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...