Data
05 de June de 2011

El TRAM d’Alacant acull aquesta tarda en Mercat una audició d’alumnes de la Societat Musical L´Harmonia

 


 

 

L’estació de Mercat del TRAM Metropolità d’Alacant acull aquesta tarda, a partir de les 19:00 hores, una audició d’alumnes pertanyents a la Societat Musical L´Harmonia que interpretaran diverses obres clàssiques davant els usuaris del TRAM.
 
Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) organitza aquesta representació en col·laboració amb aquesta entitat cultural alacantina dintre de les propostes de la seva programa Music TRAM amb el qual pretén dur la música i la cultura a les seves instal·lacions i fomentar l’ús d’aquest transport públic amb propostes d’oci obertes a tots els veïns.
 
A partir de les 19:00 hores els usuaris de TRAM Metropolità d’Alacant podran assistir gratis a aquesta actuació que pretén conjuminar la cultura amb un servei urbà i quotidià com el TRAM utilitzat cada dia per milers de ciutadans i que, per tant, és una estupenda plataforma per a qualsevol iniciativa artística.
 
Uns vint alumnes de la Societat Musical L´Harmomia d’entre 7 i 16 anys actuaran en grups de dos, tres o quatre músics en el vestíbul de l’estació de Mercat, un espai al que tindran accés tant els clients del TRAM com la resta de veïns interessats en la proposta.
 
Des que a l’agost de 2005, la Societat Musical L’Harmonia/, va irrompre en el panorama cultural d’Alacant, la música de banda té un important referent en aquesta agrupació, que a pesar de la seva joventut, posseïx un curriculum replet de premis i reconeixements a la seva labor didàctica i divulgativa.
 
Els membres de L´Harmonia ja han ofert altres actuacions en els espais urbans de FGV com el concert de Nadal del passat 23 de desembre en el qual van participar prop de cent persones, l’assaig-concert realitzat al novembre en l’estació de Mercat o l’audició de professors del 26 de novembre oferta en Estels.
 
Les audicions de la Societat Musical L’Harmonia/ continuaran les pròximes setmanes amb altres actuacions que donaran oportunitat a aquests joves músics de mostrar el seu art i amenitzar el viatge als usuaris del transport públic.
 
Programa de MusicTRAM (març 2011)
 
4 març / Estació de Mercat
Audició d’Alumnes
 
11 març / Estació de Mercat
Audició d’Alumnes

 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...