Data
28 de May de 2014

El TRAM d’Alacant amplia l’horari del servei el dissabte pels Carnestoltes

El TRAM Metropolità d’Alacant ampliarà el dissabte, 1 de març, el seu horari de servei de les Línies 2, 3 i 4 amb motiu de les festes de Carnestoltes que se celebren aquest cap de setmana. Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) vol d’esta manera facilitar als seus usuaris el transport públic perquè puguen assistir a les revetles, cercaviles i distints actes que s’organitzen en el centre d’Alacant sense necessitat agafar el cotxe.

A causa del tall de les principals vies del centre de la ciutat al llarg del dia, la circulació es veurà afectada, per la qual cosa TRAM recorda els alacantins que la millor forma de desplaçar-se sense problemes d’embossos ni aparcament és utilitzar el transport públic, especialment el tramvia.

Per a facilitar aquests desplaçaments, TRAM Metropolità d’Alacant posarà en marxa, a més de tots els seus serveis habituals, 25 tramvies de reforç que prolongaran l’horari fins a la mitjanit de la Línia 2 (Luceros-Sant Vicent del Raspieg), la L-3 (El Campello-Estels) i la L-4 (Estels-Pl.Corunya).

D’esta manera, la Línia 2 posarà quatre serveis més per cada sentit, sent l’última eixida de Sant Vicent a les 00:08 hores. La Línia 3 oferirà quatre serveis més entre El El Campello i Estels i sis més entre Estels i El El Campello. L’últim tramvia des d’aquesta localitat eixirà a les 23:45 hores. La Línia 4 oferirà dos serveis més entre Estels i Plaça de La Corunya i tres serveis més en el trajecte invers. L’últim comboi de Plaça La Corunya serà a les 23:45 hores.

A més, les dues últimes circulacions de la Línia 1 (Estels-Benidorm) procedents de la ciutat costanera que conclouen el seu servei en Poble Espanyol continuaran el seu recorregut fins a Estels.

Els clients que vullguen obtindre més informació sobre els horaris i trens especials poden posar-se en contacte amb el departament d’atenció al client de FGV a Alacant en el telèfon 902 72 04 72 o consultar la web www.tramalicante.Es. Així mateix, en totes les estacions del TRAM poden trobar informació detallada d’aquests serveis.
 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...