Data
08 de September de 2011

El TRAM d’Alacant ha emés més de 6.000 targetes digitals per a pensionistes des de principis d’any

El TRAM Metropolità d’Alacant ha emés més de 6.000 targetes digitals per a pensionistes des de principis d’any. El passat mes de gener, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) va començar a substituir els bitllets de paper per a la Tercera Edat en la província d’Alacant per estos nous títols més còmodes, fàcils de recarregar i beneficiosos per als usuaris.

Les targetes digitalitzades estan personalitzades i no caduquen. Els seus titulars poden recarregar-les en les màquines automàtiques que estan situades en les estacions i en els trens de FGV i, per tant, permeten a este col·lectiu accedir als beneficis que l’empresa els oferix, sense necessitat de comprar el seu bitllet en una taquilla assistida per personal o a un interventor del TRAM.

Des de l’1 de maig d’enguany, FGV va deixar d’emetre a Alacant els bitllets senzilla i d’anada i tornada per a pensionistes i Tercera Edat en suport de paper. L’empresa va implantar en la xarxa alacantina un sistema més modern i còmode que millora el servici que s’oferix al viatger.

Amb els nous títols digitals els pensionistes i jubilats que pugen al TRAM en algun dels 47 baixadors de la xarxa poden beneficiar-se d’estos descomptes, quelcom impossible fins fa uns mesos.

La targeta digital personalitzada per a Tercera Edat i pensionistes es tramita en qualsevol de les taquilles de la xarxa TRAM o en el Centre d’Atenció al Client de l’estació de la Marina. En pocs dies, el client pot arreplegar la seua targeta en el mateix lloc en què la va sol·licitar.

Per a obtindre este títol de transport és necessari presentar una única vegada la documentació que acredita que el viatger reunix les condicions per a beneficiar-se de les tarifes per a pensionistes i una fotografia. Les targetes digitals tenen un cost de quatre euros i no caduquen.

La targeta digital personalitzada per a Tercera Edat permet al seu titular obtindre bitllets per a viatjar per totes les zones, amb l’única excepció dels bitllets senzills per a viatjar únicament dins de la zona a o TAM, ja que per a això hi ha els títols combinats, coneguts com Móbilis.

La tarifa especial que FGV hi ha establit per a bitllets senzilla o d’anada i tornada ajustada a les tarifes de pensionistes és un 50 per cent més barata que la normal, amb un mínim de percepció en tots els casos d’1,15 euros.

Altres targetes multiviaje
A més de les noves targetes que permeten la recarrega d’un sol viatge, en el TRAM són vàlides altres com la Gent Major que permet als seus titulars viatjar en totes les línies del TRAM tantes vegades com vullguen a un preu de 9,50 euros -en el cas d’adquirir un abonament mensual- o 85,50 euros -per a l’abonament anual-.

D’altra banda, hi ha una targeta digital multiviaje gratuïta crida Bono Or i emesa pels diferents ajuntaments per a viatjar per la zona a o TAM, que permet realitzar en esta zona un determinat nombre de viatges cada mes en condicions molt favorables per a l’usuari.

Per a més informació sobre tots estos títols i tarifes els clients poden cridar al telèfon d’atenció al client del TRAM 900 72 04 72 o consultar la web www.tramalicante.com

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...