Data
29 de June de 2012

El TRAM d’Alacant habilita a partir de hui servicis especials per a acudir al festival de focs artificials

 

El TRAM Metropolità d’Alacant habilita a partir de hui els servicis especials que permetran als alacantins assistir còmodament en transport públic a l’espectacle pirotècnic que té lloc cada nit entre el 25 i el 29 de juny en la platja d’El Va acariciar.

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha previst per als pròxims cinc dies una prolongació de l’horari regular de trens i tramvies per a facilitar l’accés a la zona des de la que es llancen els castells de focs artificials.
 
Per a això, la capçalera de les línies que realitzen els servicis especials estos dies es desplaça a l’estació de Porta del Mar, romanent tancades les estacions subterrànies d’Estels, Mercat i MARQ en horari nocturn.
 
A partir de hui i fins al divendres, hi haurà tramvies especials entre Porta del Mar, El El Campello i Cap Hortes. En concret, es disposarà d’unitats addicionals a Porta del Mar davant de del llançament dels castells de focs artificials. Després dels mateixos, a partir de l’1 hora de la matinada i fins a les 2:10 hores, hi haurà tres trens al El Campello, altres tres a Cap Hortes/platja de Sant Joan per a facilitar la retirada dels milers de veïns que cada any es congreguen en esta zona per a veure els focs que tanquen una setmana de festes.
 
En total, FGV ha programat onze dies de servicis especials per a estes festes amb servicis ininterromputs de trens durant les 24 hores o circulacions fins a altes hores de la matina depenent de la programació festera.
 
Amb el lema “Fogueres 2012. Enguany seran TRAMding topic”, FGV ha recordat estos dies a tots els ciutadans que el TRAM és el mitjà de transport més segur, còmode i ràpid per a desplaçar-se per la ciutat.
 
TRAM ha realitzat un any més un important esforç de mitjans materials i humans per a facilitar el desplaçament massiu dels alacantins i turistes que volen disfrutar de les festes més importants de la ciutat d’Alacant.
 
Per a més informació sobre els servicis, els usuaris poden consultar els horaris de pas, a més de en les estacions i parades de TRAM en el telèfon d’informació d’Atenció al Client (900 72 04 72), així com en la pàgina web www.fgvalicante.Com.Es

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...