Data
17 de March de 2011

El TRAM d’Alacant inaugura en Estels una exposició amb els dibuixos del concurs Nadal al TRAM

 


 
expo de dibujos nadal al tram
L’estació d’Estels de TRAM Metropolità d’Alacant acull fins al pròxim 7 de gener una exposició amb tots els treballs que han participat en la 6º edició del concurs nadalenc Nadal al TRAM.
 
Tres-cents cinquanta-dos escolars de tota la província d’Alacant han remès a Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) els seus dibuixos sobre el Nadal i el TRAM en resposta a una convocatòria dirigida a nens d’entre 3 i 12 anys i d’Educació Especial que pretén fomentar el coneixement d’aquest mitjà de transport publico entre els més petits.
 
El concurs té sis categories (3-4, 5-6, 7-8, 9-10 i 11-12 anys i Educació Especial) de les han sortit altres punts guanyadors que en els pròxims dies rebran un lot de regals.
 
A més, tots els dibuixos rebuts quedaran exposats en l’estació d’Estels durant les pròximes setmanes perquè els veïns i clients del TRAM que passin per aquesta desocupada puguin contemplar l’originalitat dels treballs infantils.
 
Aquest és el primer any en el qual els dibuixos s’exposen en aquestes instal·lacions, inaugurades el passat mes de juny i que, en pocs mesos, s’han convertit en la desocupada més transitada de tota la xarxa de FGV a Alacant, amb prop de 500.000 viatgers acumulats.
 
A més, la mostra està exposada en el rebedor obert que dóna pas a les andanes, perquè tots els veïns que passin per la zona, fins i tot qui no vagin a pujar-se al TRAM, puguin contemplar els dibuixos dels nens.
 
Iniciatives Nanotram
 
El concurs Nadal al TRAM forma part de les iniciatives Nanotram, activitats i propostes que FGV organitza per al públic infantil i que transmeten a tots els nens i als seus familiars els valors del transport públic i els seus avantatges quant a mobilitat, seguretat i respecte al medi ambient.

 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...