Data
20 de March de 2015

El TRAM d’Alacant incorpora la seua xarxa de transport a la ferramenta Google

El TRAM d’Alacant ha incorporat els recorreguts i horaris de les seues Línies comercials a Google Transit, la ferramenta de planificació de viatges inclosa dins Del buscador de Google Maps que, a partir d’ara, també permet calcular la ruta i el temps de trajecte dels serveis que presta FGV a Alacant.

Els usuaris poden accedir a www.maps.google.S’i estar al corrent de l’oferta dels Serveis de transport urbà operats pel TRAM d’Alacant fil per randa: horaris, Recorreguts i punts de parades, entre altres dades rellevants.

Google Transit oferix la possibilitat de Conéixer la ruta i estimar el temps de trajecte, a més de fer una comparació del que se Tardaria a realitzar el mateix itinerari en vehicle privat o caminant. La ferramenta oferix dades de les cinc línies en servei, amb les seues 71 estacions distribuïdes al llarg dels 13 municipis pel que circula TRAM d’Alacant.

Com funciona

L’aplicació resulta flexible i intuïtiva en el seu ús. Els viatgers, una vegada indicat l’origen I destí en omplir la casella “Com arribar” en Google Maps, han d’introduir la data i l’hora Que esperen arribar al seu destí i el planificador de viatges els proporcionarà diverses opcions, que mostren el temps i la quantitat de correspondències per a cada opció, la qual cosa els permet Seleccionar fàcilment el viatge més còmode.

Google Maps facilita, pas per pas, les direccions precises per a caminar cap a l’origen o Destí, així que l’usuari pot saber exactament com arribar a la parada del TRAM d’Alacant més Pròxima o l’estació, i com arribar al seu destí. La informació es troba accessible a través de dispositius mòbils i Pot realitzar-se a través de Google Maps en: maps.Google.Es/transit i pròximament a través de La pàgina web tramalicante.Es.

A més, Google Maps oferix les imatges de Street View a nivell del sòl, la qual cosa permet Als viatgers una vista prèvia d’una estació o la parada, si hi ha marquesina o seients, i Comprovar a quina distància es troba del seu destí.

Aquest servei es va iniciar al desembre del 2005 amb temps i rutes per a la ciutat de Pòrtland, als Estats Units, i per a març del 2007 ja incloïa dades d’altres nou ciutats d’aqueix país. Actualment Google Transit oferix serveis en països de tot el món. La xarxa de Metrovalencia es va incorporar a aquest servei al febrer del 2010.

 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...