Data
13 de November de 2015

El TRAM d’Alacant inicia este divendres el servici nocturn d’El ‘Mussol dels Marines’ entre Benidorm i Dénia

El TRAM d’Alacant iniciarà este divendres 14 d’agost el servici nocturn especial de la Línia 9 entre les poblacions de Benidorm i Dénia. “El Mussol dels Marines”, denominació d’este nou servici, funcionarà els divendres i dissabtes nit, des del 14 d’agost al 5 de setembre.

TRAM Alicante

Este servici nocturn, anunciat la setmana passada per  la consellera de Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, es presta amb la finalitat d’oferir una alternativa al vehicle privat i afavorir la mobilitat entre unes poblacions que destaquen pel seu enorme potencial turístic.

El dispositiu especial previst per Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) únicament s’aplica en la Línia 9 ja que les parades convocats amb motiu de la vaga de maquinistes en les línies que oferixen servici entre Alacant i Benidorm impedixen oferir servici en les Línies 1, 2, 3 i 4, per la qual cosa la nit no es posaran en servici trens en direcció a Alacant des de Benidorm.

El servici nocturn  disposat en la Línia 9 del TRAM d’Alacant durant els pròxims caps de setmana concentra la majoria de servicis entre Benidorm i Altea i es prolonga fins a Dénia, fent parada en totes les estacions i baixadors de la línia. 

Amb “El Mussol dels Marines”,  FGV recupera un servici que es va deixar de prestar entre Benidorm i Dénia, fa més d’una dècada, com a complement al servici de transport habitual que presta el TRAM d’Alacant a la província.  

Horaris previstos

Els horaris previstos pel  “Mussol dels Marines” des de Benidorm establixen trens a les 22:30 hores fins a Garganes; a les 23:20 hores en direcció a Dénia; i les 00:30 hores, 2:30 hores, 4:30 hores i 5:30 hores en direcció a Garganes.

Al seu torn des de l’estació de Garganes, en el terme municipal d’Altea, hi ha previstos trens en direcció a Benidorm a les 22:50 hores; 0:50 hores; 2:50 hores; 4:50 hores  i 5:50 hores, mentres que des de Dénia eixirà un tren a l’1 de la matinada, també amb destinació Benidorm.

Per a més informació sobre horaris i freqüències, FGV posa a disposició dels usuaris el telèfon d’Atenció al Client 900 72 04 72 la consulta d’horaris online i els horaris en pdf 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...