Data
16 de October de 2016

El TRAM d’Alacant obri al públic la nova oficina d’Atenció al Client en l’estació de Luceros

Nueva oficina de Atención al Cliente en la estación de Luceros

El TRAM d’Alacant ha obert hui al públic en l’estació de Luceros la nova oficina d’Atenció al Client i Comunicació. Estes noves instal·lacions substituïxen a les anteriors dependències situades, fins ara, en l’antiga estació de la Marina.

La nova oficina, situada en el vestíbul de Luceros, compta amb dos àrees diferenciades, una d’accés al públic i una altra zona de treball. L’horari inicial d’atenció als clients s’ha establit de 9 a 14 hores.

Les funcions a realitzar pel personal d’esta oficina se centren l’atenció d’aquelles consultes que no són purament informatives del servici, que es poden resoldre com fins ara en la pròpia taquilla de l’estació. Des d’este centre s’atenen gestions com a parts d’incidències, reclamacions, objectes perduts o l’emissió de targetes, qüestions que requerixen una atenció més personalitzada i que fins a este moment se centralitzaven en la Marina.

Amb esta nova ubicació es facilita l’accés dels clients, ja que l’estació de Luceros és la més concorreguda de la xarxa del TRAM d’Alacant, amb 1.698.863 viatgers registrats en 2015, i centralitza el pas de les línies 1, 2, 3 i 4.

L’obertura oficial de la nova oficina ha comptat amb la presència del regidor de Mobilitat de l’ajuntament d’Alacant, Fernando Marco, i la delegada de FGV a Alacant, Pilar García Reche.

 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...