Data
13 de November de 2016

El TRAM d’Alacant oferirà servici especial per a facilitar l’assistència al Castell de l´Olla d’Altea

El TRAM d’Alacant oferirà dissabte que ve 13 d’agost servici especial nocturn de trens en la Línia 9 (Benidorm-Dénia) per a facilitar l’accés i tornada a l’espectacle pirotècnic del Castell de L´Olla que se celebra a Altea, la nit del dissabte al diumenge.

Amb este servici especial, el TRAM d’Alacant reforça i prolonga el seu horari habitual de servici amb circulacions addicionals en la Línia 9 que unix les localitats de Benidorm i Dénia. Castell L´Olla

Enguany el servici previst es realitza amb tren des de Benidorm a Calp i amb autobús des d’esta localitat fins a Dénia, com a conseqüència de la interrupció del servici ferroviari en este últim tram. El dispositiu especial previst per Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) forma part dels servicis nocturns que programa l’empresa a l’estiu a Alacant i que integren el TRAMnochador que circula en les línies 1,2,3 i 4 els divendres i dissabtes de juliol i agost i El Mussol de Les Marines, operatiu en la Línia 9 els divendres i dissabtes, del 12 d’agost al 3 de setembre.

FGV reforça la nit del Castell de l´Olla el personal d’atenció al client i seguretat en trens i estacions, alhora que en col·laboració amb l’ajuntament d’Altea i les forces de seguretat es controlarà l’accés a les estacions més concorregudes, amb la finalitat d’evitar aglomeracions i agilitar l’accés als trens.

Enguany les parades convocades obliguen FGV a oferir, segons la resolució de la Direcció General de Treball, uns servicis mínims del 50 per cent en el dispositiu previst amb motiu del Castell de l´Olla, així com en el TRAMnochador i El Mussol de Les Marines.

Per a més informació sobre horaris i freqüències, FGV posa a disposició dels usuaris els horaris en les estacions i el telèfon d’Atenció al Client 900 72 04 72 i la pàgina web www.tramalicante.es

30 anys de Castell de l’Olla

El segon dissabte del mes d’agost, festivitat de Sant Llorenç, té lloc el ja tradicional Castell de l’Olla a Altea. Este espectacle que combina llum i pólvora reunix en esta localitat a més de 40.000 persones, per la qual cosa FGV un any més oferix un dispositiu especial per a facilitar l’accés i tornada.

Amb 30 anys d’història este esdeveniment pirotècnic ha anat adquirint una rellevant fama entre els residents i visitants de la Comunitat Valenciana. La importància d’este espectacle es va veure reconeguda amb la distinció del premi al Mèrit Turístic, en la categoria d’or de l’edició de 1999, que li va atorgar el Patronat Provincial de Turisme de la Costa Blanca, en 2007 Festa d’Interés Turístic de la Comunitat Valencina i l’any 2016 ha segut patrocinada per la UNESCO en el seu 30 aniversari.

 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...