Data
24 de October de 2010

El TRAM d’Alacant oferix serveis per a accedir a les festes de Moros i Cristians de la Vila Joiosa

 
 
 
Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) acosta als seus usuaris a les festes de Moros i Cristians del municipi alacantí de La Vila Joiosa, que comencen demà dissabte 24 de juliol i es perllonguen fins al dia 31 d’aquest mes.
 
 
Els viatgers que vulguin traslladar-se fins a la localitat vilera disposaran del servei regular de la Línia 1 (Estels-Benidorm) que diàriament connecta el centre d’Alacant amb la Vila amb una freqüència de 30 minuts des de les 05:41 hores a les 21:41.
 
 
 
En sentit contrari, el primer tren-TRAM partirà des de l’estació de Creueta en La Vila cap a Estels a les 6:35 i l’últim a les 22:05 hores.
 
 
A més, de dijous a dissabte, a la nit funcionen els serveis especials del Tramnochador. Dos trens surten a les 23:35 i a la 01:05 de l’estació de Porta del Mar en direcció a La Vila. En sentit invers altres dues composicions passen per *Creueta a 01:18 i a les 03:18 per a qui no vulguin esperar als primers trens regulars.
 
 
 
Alacantins i turistes tindran així ocasió de gaudir d’aquestes populars festes de Moros i Cristians que oferixen cada any un dels espectacles més cridaners i espectaculars de l’any. Entre la programació de festejos destaca la desfilada mora, que tindrà lloc el diumenge 25 de juliol a partir de les 20:00 hores, el cristià que es desenvoluparà el dilluns 26 a partir de les 21:00 o el Desembarcament moro, amb les hordes de sarraïns arribant al municipi des del mar que es desenvoluparà el dimecres a partir de les 4:45 hores.
 
 
 
L’objectiu de FGV és promoure l’ús del TRAM entre els alacantins i turistes que volen assistir o conèixer les festes de la província d’Alacant i reduir així els desplaçaments nocturns per carretera generalitzant l’uso Tramnochador.
 
 
 
Per a més informació sobre serveis i horaris, FGV posa al servei dels seus usuaris la pàgina web www.fgvalicante.com i el telèfon d’atenció al client 900 72 04 72
 
 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...