Data
31 de July de 2013

El TRAM d’Alacant oferix serveis per a facilitar el trasllat a les festes de Moros i Cristians de La Vila Joiosa

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) oferix des del TRAM Metropolità d’Alacant serveis per a facilitar els desplaçaments a les festes de Moros i Cristians de La Vila Joiosa. La localitat vilera ha programat diferents actes i celebracions des de hui fins al 31 de juliol.

Els trenes-TRAM de la Línia 1 arriben cada 30 minuts a l’estació de Creueta, ubicada en el centre del municipi de La Vila, així com a l’estació de La Vila Joiosa, procedents de l’estació d’Estels en el centre d’Alacant o de Benidorm.

El servei de la Línia 1 (Estels-Benidorm) connecta diàriament el centre d’Alacant amb La Vila des de les 05:41 a les 21:41 hores. Els trens tarden una hora a realitzar aquest recorregut. En sentit contrari, el primer tren-TRAM part des de l’estació de Creueta en La Vila cap a Estels a les 6:51 h i l’últim a les 22:21 hores.

Els enllaços amb Benidorm tenen la mateixa freqüència -30 minuts- encara que el temps emprat a realitzar el trajecte entre Creueta i la capital turística de la Costa Blanca és només d’uns quinze minuts. Els trens ixen de Benidorm entre les 6:35 h i les 22:35 h, i de Creueta en sentit invers des de les 6:15 h a les 22:38 h.

Els Moros i Cristians de La Vila són un interessant atractiu turístic i oferixen cada any un dels espectacles més cridaners i espectaculars de la tradició alacantina. El moment àlgid de les Festes de Moros i Cristians de La Vila Joiosa es produirà en la nit del 27 al 28 de juliol Amb el “Desembarcament moro”. Es dóna la circumstància que enguany cau en dissabte, un esdeveniment que només ha ocorregut sis vegades des de l’any 1963.

L’objectiu de FGV és promoure l’ús del TRAM entre els alacantins i turistes que volen assistir o conéixer les festes de la província d’Alacant.

Divendres i Dissabte, Tramnochador

Els divendres i dissabtes FGV oferix els serveis del Tramnochador per a evitar els desplaçaments nocturns. En aquestes matinades, dos trenes-TRAM circularan per la Línia 1 entre l’estació d’Estels i Benidorm les nits dels divendres i dissabtes d’estiu amb eixida a les 23:19 h i a l’1:19 hores des del centre de la capital.

En sentit invers, FGV habilita altres dues composicions amb eixida de Benidorm a les 1:13 h i 3:13 hores. Totes elles tenen parada en les estacions de La Vila pel que faciliten l’arribada i retirada dels que vullguen viure aquestes festes populars.

Per a consultar els horaris, FGV posa al servei dels seus usuaris la web www.tramalicante.S’i el telèfon d’Atenció al Client 900 72 04 72. A més, hi ha informació detallada del pas de totes les circulacions en les parades i trens de la xarxa TRAM.

 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...