Data
09 de November de 2014

El TRAM d’Alacant oferix títols combinats per a desplaçar-se gratuïtament fins als parcs temàtics de Benidorm

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) recolza amb diferents avantatges comercials l’accés als parcs temàtics de la província d’Alacant en transport públic. En concret, afecta les instal•lacions de Terra Mítica, Terra Natura, MundoMar, Aqua Natura i Aqualandia darrere de la firma dels pertinents acords amb cada un d’ells.

Els que compren l’entrada en les taquilles assistides de qualsevol de les estacions de TRAM Metropolità d’Alacant per a accedir als parcs temàtics de Benidorm, podran realitzar gratis el viatge d’anada i tornada amb tren, fins a l’estació de Benidorm, i l’enllaç en l’autobús urbà que porta als recintes d’oci.

L’estalvi és significatiu, ja que el preu del tren més autobús per a aqueixes zones aconseguix els 9,40 euros si se sumen els dos bitllets –D’anada i tornada-, en el cas que els usuaris partisquen de qualsevol de les estacions de la zona A (TAM) o la zona F (Teulada-Dénia) que són les més distants de Benidorm.

Canviar el vehicle privat pel tramvia per al trajecte fins als parcs el viatge fins als parcs, suposa un estalvi notable, perquè, entre gasolina, peatges d’autopistes i pàrquing, el gasto sòl rondar els 30 euros. A més, els desplaçaments en TRAM són més segurs, còmodes i sostenibles.

Parcs

El parc temàtic Terra Mítica compta amb preus promocionals. El cost de l’entrada d’adult per a accedir al recinte és de 31 euros. En el cas de xiquets i persones de tercera edat, el preu és de 24 euros. Els preus per grup varien dels 23 als 31 euros sense menjar, i dels 30 als 38 euros amb menjar.
En el cas de MundoMar, el preu de l’entrada per un dia en el parc és de 24 euros per a adults, i de 21 euros per a júniors i sèniors; Tenint també la possibilitat de comprar les entrades de grup que oscil•len dels 17 als 18,50 euros depenent del tipus d’usuari.
Terra Natura té com a preu de l’entrada per a adult 28 euros, I per a Xiquets i sèniors 22,50 euros.
Els parcs aquàtics Aqualandia i Aqua Natura són una opció refrescant per a l’estiu. L’import de l’entrada per a un dia en Aqualandia per a adult és de 30 euros (25 per a júniors i sèniors) I en el cas d’Aqua Natura de 26 euros per a adults i 21 euros per a júniors i sèniors.
Terra natura oferix una entrada denomina “Tot inclòs”, que comprén l’accés als parcs Terra Natura i Aqua Natura, el mateix dia, + 1 menú + 3 begudes, al preu de 38,50 euros per a adults, 31,50 euros per a júniors i 34 euros per a sèniors.
Un altre avantatge afegit es que, adquirint les entrades als parcs des de les estacions del TRAM, s’eviten esperar les llargues cues que es formen a l’entrada d’aquestes instal•lacions.
Per a Terra Mítica, Terra Natura, Mundomar, Aqua Natura i Aqualandia els autobusos que cal utilitzar des de l’estació de Benidorm són els de la línia 01. L’horari d’aquests autobusos es pot consultar en les seues parades. En el cas de Terra Mítica existix, a més, una llançadora directa amb el parc que part des del baixador de Terra Mítica.
 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...