Data
17 de December de 2016

El TRAM d’Alacant participa en la Ciclovía litoral de la Setmana de la Mobilitat

El TRAM d’Alacant participa hui amb un estand propi en la Ciclovía litoral, les activitats organitzades per l’Ajuntament de la capital amb motiu de la Setmana de la Mobilitat i el Dia Europeu sense Cotxe amb el lema “Deixa el cotxe a casa i veuràs el que passa”. En l’espai comprés entre la Plaça del Mar i part de “La Pedrera” s’ha tallat el tràfic perquè els vianants puguen disfrutar d’un passeig amb bicicleta, caminant o en patins, sempre que es deixe el vehicle privat a casa.
 
De 10 a 14 hores, s’exercixen activitats per a xiquets i majors, com un parc ludicoinfantil amb rocòdrom, circuit “bici-cross”, castells unflables, manualitats, música, batucada i distintes activitats formatives, com els tallers “Aprén a muntar amb bicicleta”, “Assessorament per a reparar la teua bicicleta” o “Parc Infantil de Tràfic”. En l’estand del TRAM d’Alacant es distribuïxen fullets informatius sobre el servici de tramvia i divers material de promoció, com a globus, gorres, etcètera.
 
Els assistents al Ciclovía Litoral també pot conéixer la iniciativa educativa de la Conselleria d´Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori #HuiDescansaElCotxe, dirigida a més de 700.000 estudiants de Primària, Secundària, Batxillerat, Formació Professional i Universitat perquè s’impliquen a transmetre als seus familiars, veïns o amics la importància de no utilitzar el cotxe i els beneficis d’apostar per l’ús del transport públic.
 
A més, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha estacionat en les vies de l’antiga estació de La Marina del TRAM d’Alacant, amb el mateix horari, un cotxe d’època i una unitat del tramvia actual que presta servici en les línies 2, 3 i 4 perquè els ciutadans puguen accedir a ells i conéixer-los millor.
 
Esta iniciativa forma part de les activitats anunciades per la consellera d´Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, per a promocionar l’ús del transport públic i que conclouen el dijous 22 de setembre, coincidint amb la celebració del Dia sense Cotxe, quan els servicis del TRAM d’Alacant funcionaran de manera gratuïta perquè tots els usuaris puguen disfrutar dels avantatges d’un transport còmode, accessible i sostenible.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...