Data
12 de April de 2013

El TRAM d’Alacant reforça el seu servei el Dia de la Santa Faç per a facilitar l’accés a l’eixida de la romeria

El TRAM Metropolità d’Alacant ha programat tramvies addicionals a primera hora de matí, festivitat de la Santa Faç, per a facilitar a totes aquelles persones residents en la província el seu desplaçament a la capital per a participar en la tradicional romeria fins al famós monestir situat a huit quilòmetres del centre del municipi.

En concret, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha programat els dits reforços entre El El Campello i Estels des de les 5 fins a les 7 hores del matí, horari en què milers d’alacantins de tota la província viatgen fins al centre de la ciutat per a formar part de la marea humana que a peu es desplaça fins a la Santa Faç.
 
Les circulacions addicionals es desplaçaran cada trenta minuts, a fi de facilitar aquest desplaçament, que moltes persones realitzen en transport públic per a descansar i guardar forces per a la posterior caminada fins al monestir.
 
Els tramvies es detindran facultativament en totes les parades i baixadors entre El El Campello i Estels amb la finalitat d’arreplegar el nombre més gran de persones i traslladar-los a la capital de forma ràpida i còmoda. L’estació més pròxima al punt d’inici de la romeria, la Cocatedral de Sant Nicolau de Bari, és la subterrània de Mercat. Per a la tornada, les estacions més pròximes són Camp de golf, Costa Blanca i les situades en el litoral de Sant Joan i Muchavista.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...