Data
15 de January de 2010

El TRAM d’Alacant rep cinquanta alumnes de cicles de Manteniment i Electricitat de l’IES Cavanilles

Visita de alumnos del IES CavanillesFerrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) – TRAM Metropolità d’Alacant ha rebut la visita d’un grup de cinquanta alumnes de l’IES Antonio José Cavanilles d’Alacant que actualment cursen els cicles de Formació Professional d’Electricitat i de Manteniment i servicis de producció. El grup s’ha interessat per la mecànica del TRAM, la posada al punt dels trens, les seues fonts d’alimentació i altres aspectes que tenen relació directa amb les assignatures que cursen.

Els estudiants han visitat els tallers d’El Campello i també l’estació de la Marina, on està ubicat el post de comandament des del que es gestiona la circulació de totes les línies de trens i tramvies de la xarxa FGV d’Alacant gràcies a les més modernes tecnologies en sistemes de control de transports.
 
“Es tracta que els jóvens tinguen un primer contacte amb el món laboral que es van a trobar i coneguen les eixides professionals que pot tindre la formació que reben”, han assenyalat els professors que els acompanyaven.
 
El grup estava integrat per alumnes de diferents edats entre els 16 i els 62 anys. Encara que el cas de major edat és excepcional, els professors sí que han detectat en l’últim any un increment d’adults que s’han reenganxat a la formació.
 
Responsables dels tallers de FGV i de l’estació de la Marina han mostrat als estudiants com s’organitza el treball, quines tecnologies s’utilitzen o quines mesures de seguretat laboral i de passatgers controlen contínuament els operaris de TRAM.
 
A més, el grup ha rebut material promocional de FGV Alacant i ha descobert una eixida professional d’acord amb la seua formació i un mitjà de transport modern, segur, ecològic i tecnològicament avançat.
 
Per a sol·licitar una visita al TRAM els centres interessats poden contactar amb FGV en el telèfon d’Atenció al Client (965 26 93 06-900 72 04 72) amb almenys 15 dies d’antelació per a programar de forma adequada l’activitat.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...