Data
02 de July de 2011

El TRAM d’Alacant rep la visita d’un grup de 65 alumnes del Col·legi Fabraquer del Campello

alumnos del colegio fabraquer

 
Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha rebut la visita de 65 escolars del Col·legi Fabraquer del Campello que han realitzat un entretingut viatge fins als tallers d’aquesta localitat Alacantina dintre de la campanya educativa “A descobrir el tramvia” organitzada per TRAM Metropolità d’Alacant.
 
Els alumnes de Primer de Primària han pujat a un tramvia especial de la Línia 3 en el baixador dels Llances, pròxim al seu centre escolar, i han iniciat un entretingut viatge que els ha dut fins a les cotxeres del Campello.
 
Durant el recorregut i en la seva visita a les instal·lacions del TRAM, els alumnes han après quins són les normes bàsiques de comportament i seguretat quan es viatja en un transport públic. Acompanyats pels seus professors i per personal de FGV, el grup d’escolars ha descobert a més els avantatges d’aquest mitjà de transport, sostenible còmode i segur.
 
En els tallers, els petits s’han baixat del tramvia i han realitzat un recorregut per la nau en la qual es realitza el manteniment, reparacions, posada a punt, neteja o pintura de les composicions.
 
Tots els col·legis de qualsevol municipi de la província que estiguin interessats a realitzar aquest entretingut i didàctic recorregut per la xarxa de FGV tenen oportunitat de fer-lo si es posen en contacte amb el departament d’Atenció al Client del TRAM.
 
En el cas dels centres del municipi d’Alacant la visita es realitza en coordinació amb la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Alacant com una de les activitats proposades dintre de la Guia d’Activitats Escolars que permet la visita guiada dels menors a diferents entitats, empreses i serveis de la localitat.
 
Durant el passat curs escolar, gairebé 6.000 nens van descobrir els avantatges d’utilitzar aquest mitjà de transport públic amb el programa “A descobrir el tramvia”.
 
Per a concertar una visita de “A descobrir el tramvia” cal cridar al telèfon 900 72 04 72. A més, es pot disposar de més informació en la web www.fgvalicante.com.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...