Data
09 de June de 2011

El TRAM d’Alacant va transportar a 321.456 titulars de targetes joves i escolars amb descompte en 2010

 

 
Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) va transportar el passat any a 321.456 usuaris titulars d’alguna de les targetes per a escolars i joves que permeten beneficiar-se de les tarifes especials dirigides a aquest públic.
 
Aquests viatgers representen el 9,68 per cent del total d’usuaris de la xarxa de TRAM Metropolità d’Alacant i en 2010 van créixer un 36 per cent respecte a l’exercici anterior, és a dir, gairebé 25 punts per sobre de l’increment global de passatgers de FGV a Alacant.
 
Actualment, existeixen quatre modalitats personals i intransferibles de targetes amb les quals joves i escolars poden viatjar per la xarxa TRAM. Amb aquests títols de transport el preu per trajecte pot ser gairebé un 60 per cent més barat que amb un bitllet senzill.
 
El Bono Jove TAM és el més utilitzat i serveix per a moure’s per la zona A o TAM de transport, és a dir la comarca de L´Alacantí; està integrat amb la xarxa d’autobusos metropolitana i permet realitzar trasbordos entre tramvies i busos. Per 17,40 euros aquesta targeta es recarrega amb 30 desplaçaments.
 
Per a ser titular d’aquesta targeta és imprescindible ésser menor de 30 anys i estar en possessió del Carnet JOVE de la Generalitat Valenciana. El Bono Jove s’expedeix per l’oficina del TAM (Rambla Méndez Núñez, escaira Av. Jaime II a Alacant).
 
Bono Escolar TAM
 
D’altra banda, els escolars de fins a 15 anys que es desplacen per la zona A poden fer-lo amb un Bo Escolar TAM, vàlid tant per a tramvia com per als autobusos de la zona de L´Alacantí. Aquest títol permet realitzar 30 viatges per 15,24 euros.
 
Bons Joves de FGV
 
D’altra banda, el Bo 30 Jove i el Bo Mensual Jove són títols exclusius per al TRAM vàlids per a desplaçaments per tota la xarxa. Estan dirigits a menors de 30 anys que tinguin el Carnet Jove. El seu preu varia en funció de les zones per les quals es van a realitzar els desplaçaments i suposen fins a un 25% de descompte respecte a la tarifa normal aplicada als bons de similars condicions.
 
Tots aquests títols de transport són personals i intransferibles i es poden recarregar tant en les màquines automàtiques de les estacions com en els trens.
 
Qui desitgin més informació sobre tots aquests títols i tarifes especials poden posar-se en contacte amb el departament d’atenció al client de FGV a Alacant en el telèfon 902 72 04 72 o consultar la web www.fgvalicante.com

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...