Data
15 de September de 2011

El TRAM i subus promocionen els seus servicis com l’opció més ràpida i barata per a arribar a L’Altet

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) i l’empresa de transport de viatgers subus han iniciat estos dies una campanya promocional dels seus servicis com l’opció més ràpida i barata que connecta l’aeroport d’Alacant amb els principals focus turístics de la Costa Blanca.

Amb el lema “CONNECTA2. Junts arribarem més lluny”, TRAM Metropolità d’Alacant vol captar clients en la nova terminal d’El Altet, per la qual cosa ha impulsat esta iniciativa junt amb l’empresa concessionària del servici d’autobusos que unix la capital alacantina amb l’aeroport.

Subus gestiona actualment la línia d’autobusos C-6 que en 30 minuts unix directament les instal·lacions aeroportuàries amb el centre de la ciutat. L’autobús –que ha reduït considerablement el temps que emprava a realitzar el seu recorregut- permet als viatgers enllaçar còmodament amb les estacions de Mercat i Porta del Mar de la xarxa de FGV.

Des d’allí, és fàcil, ràpid i econòmic arribar als principals destins turístics de la Costa Blanca com són Benidorm, la platja de Sant Joan, El Campello, La Vila Joiosa, Altea, Calp o Dénia.

L’ús d’estos dos mitjans de transport és una opció còmoda i senzilla que pot representar per al viatger un considerable estalvi econòmic respecte a l’ús d’un vehicle particular (sumat el cost que tindria la gasolina, aparcaments, peatges d’autopista…) o respecte a altres mitjans de transport públic d’ús individual com el taxi.

Enllaç bus-TRAM
La freqüència de pas de la línia d’autobusos C-6 és de 20 minuts i el preu del bitllet senzill té un cost de 2,65 euros. Un panell informatiu ubicat en les marquesines d’autobusos de l’aeroport oferix als viatgers les principals dades de les cinc línies de FGV a Alacant –Recorregut, freqüència, duració del viatge i transbord amb la C-6- que després es poden utilitzar per a continuar el trajecte.

El TRAM és un mitjà de transport ràpid, còmode i puntual utilitzat per milers de ciutadans per als seus desplaçaments quotidians, però, a més, és un vehicle perfecte per a descobrir els encants turístics, culturals i arquitectònics de la província alacantina així com alguns dels seus més espectaculars paisatges costaners.

Per a consultar els horaris FGV posa al servici dels seus usuaris la web www.tramalicante.es y el telèfon d’atenció al client 900 72 04 72. A més, hi ha informació detallada del pas de totes les circulacions en les parades i trens de la xarxa TRAM.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...