Data
11 de November de 2012

El TRAM Metropolità d’Alacant acosta als participants del XXI Cross del Amanecer fins al circuit

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) oferix des del TRAM Metropolità d’Alacant major comoditat per a acostar als seus usuaris als esdeveniments populars que se celebren en la província durant l’estiu. Un exemple d’això és la Cross del Amanecer que celebrarà este diumenge la seua vintena primera edició.

Es tracta d’una carrera sobre l’arena de la platja d’uns set quilòmetres. Té lloc en el Racó de la Zafra, en la platja de Muchavista d’El El Campello i discorre en paral·lel a la Línia 3 del tramvia a les 8 del matí.
 
Per eixe motiu, la parada de Salesians, la més pròxima a l’eixida del circuit, s’ha convertit en punt de trobada per als participants que es volen acostar fins a l’esdeveniment de la manera més còmoda i sostenible. 
 
El viatge entre l’estació d’Estels i Salesians es realitza en mitja hora aproximadament, per la qual cosa els participants que vullguen desplaçar-se en el TRAM per a estar a les 8 h (hora de l’eixida de la prova) poden accedir a les unitats de la Línia 3 a les 6:49 h i a les 7:19 hores des de la capital.
 
La Línia 3 travessa en subterrani el centre comercial i administratiu d’Alacant, amb parades en la Plaça dels Estels, les proximitats del Mercat Central, i junt amb el MARQ. La resta del seu recorregut transcorre en superfície fins al El Campello.
 
L’Associació Cultural Mascarat, formada per treballadors de FGV, ha organitzat paral·lelament a la carrera i a fi de fomentar la participació en ella, una jornada festiva en què, una vegada acabada la prova cada corredor rebrà diferents premis: una camiseta tècnica, una motxilla, un barret de palla, begudes energètiques, etc.
 
Per a consultar els horaris FGV posa al servici dels seus usuaris la web www.tramalicante.S’i el telèfon d’atenció al client 900 72 04 72. A més hi ha informació detallada del pas de totes les circulacions en les parades i trens de la xarxa TRAM.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...