Data
22 de January de 2010

El TRAM porta d’excursió cultural pel litoral alacantí a 1.400 pensionistes i jubilats en el que va d’any

 

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) – TRAM Metropolità d’Alacant ha portat d’excursió per la província, en la qual cosa va d’any, a 1.400 jubilats i pensionistes alacantins, gràcies al conveni subscrit amb l’Ajuntament d’Alacant, a través de la Regidoria d’Acció Social.

 Estos paquets culturals, que el TRAM organitza des de fa nou anys, han permés en els últims tres exercicis a més de 4.000 majors d’Alacant pertanyents als 26 centres municipals de majors i altres entitats de persones majors declarades d’interés municipal, conéixer de forma gratuïta museus i parcs temàtics i d’oci, i fer un recorregut per la història dels municipis costaners, disfrutant del paisatge del litoral alacantí.

 

Estes excursions, en les que participen una mitjana de 43 majors per viatge, inclouen el transport gratuïta d’anada i tornada des del barri en què residixen fins a l’estació de Mercat, en el centre d’Alacant, lloc en què comença el viatge. El paquet inclou, també, el desdejuni, esmorzar i menjar del dia, així com l’entrada al parc temàtic o museu a visitar.

 

Esta iniciativa, l’objectiu principal del qual és fomentar la convivència entre el col·lectiu de majors d’Alacant, permet als pensionistes conéixer de forma gratuïta a través del servici que presta FGV en la seua Línia Alacant-Dénia, destins culturals com el Museu Arqueològic Provincial (MARQ), l’Illeta dels Banyets o el Tossal de Manises.

 

Durant estes excursions i acompanyats per personal de FGV, els pensionistes poden visitar també els parcs temàtics i d’oci Terra Mítica, Terra Natura i Mundomar, el Museu del Xocolate de La Vila Joiosa, el nucli antic d’Altea, la indústria de cistelleria i vimen de Gata de Gorgos o la zona portuària i passeig marítim de Dénia.

 

Però el que és més important, els majors s’interrelacionen entre ells, canvien impressions, es coneixen i passen agradables jornades culturals i d’oci que inclouen visites guiades i sessions de ball.

 

 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...