Data
05 de July de 2011

El TRAM va rebre la setmana passada la visita de 275 alumnes de diferents col·legis d’Alacant i El Campello

colegio sagrada familia josefinas

 
Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) va rebre la setmana passada la visita de 275 escolars de tres col·legis diferents d’Alacant i El Campello. Els alumnes han realitzat un entretingut viatge fins als tallers de FGV dintre de la campanya educativa “A descobrir el tramvia” organitzada per TRAM Metropolità d’Alacant.
 
Dimarts passat, 60 alumnes de 1º de Primària del Col·legi Rafael Altamira del Campello es van pujar al tramvia en un entretingut viatge que els va dur fins a les cotxeres d’aquesta localitat alacantina.
 
El dijous va ser el torn de 150 estudiants de 5º i6º de Primària del col·legi Sagrada Família-Josefinas d’Alacant, qui es van pujar a un tren especial, habilitat especialment per a ells que els va dur directes des de Mercat fins als tallers del Campello.
Finalment, el divendres, 65 alumnes del col·legi El Vincle del Campello també han visitat les instal·lacions de FGV al Campello en les quals es realitza el manteniment dels trens-TRAM i els tramvies.
 
Durant el recorregut i en la seva visita a les instal·lacions del TRAM, tots els alumnes han après quins són les normes bàsiques de comportament i seguretat quan es viatja en un transport públic. Acompanyats pels seus professors i per personal de FGV, els tres grups d’escolars ha descobert a més els avantatges d’aquest mitjà de transport, sostenible còmode i segur.
 
En els tallers, els petits s’han baixat del tramvia i han realitzat un recorregut per la nau en la qual es realitza el manteniment, reparacions, posada a punt, neteja o pintura de les composicions.
 
Tots els col·legis de qualsevol municipi de la província que estiguin interessats a realitzar aquest entretingut i didàctic recorregut per la xarxa de FGV tenen oportunitat de fer-lo si es posen en contacte amb el departament d’Atenció al Client del TRAM.
 
En el cas dels centres del municipi d’Alacant la visita es realitza en coordinació amb la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Alacant com una de les activitats proposades dintre de la Guia d’Activitats Escolars que permet la visita guiada dels menors a diferents entitats, empreses i serveis de la localitat.
 
Durant el passat curs escolar, gairebé 6.000 nens van descobrir els avantatges d’utilitzar aquest mitjà de transport públic amb el programa A descobrir el tramvia.
 
Per a concertar una visita de “Descobrir el tramvia” cal cridar al telèfon 900 72 04 72. A més, es pot disposar de més informació en la web www.fgvalicante.com.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...