Data
27 de October de 2012

El Tramnochador funciona cada nit per a portar als jóvens fins al Benidorm Low Cost Festival

El TRAM Metropolità d’Alacant és el millor mitjà de transport per a acudir al Low Cost Festival que comença demà a Benidorm i es prolongarà fins a la matinada del diumenge 29 de juliol en la ciutat esportiva “Guillermo Amor”.

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) oferix cada nit els servicis del Tramnochador per a facilitar l’accés i retirada del públic que acudisca a este espectacle. El Low Cost Festival aconseguix enguany la seua quarta edició amb una previsió d’assistència pròxima a les 18.000 persones, segons els organitzadors.
 
La parada de Benidorm del TRAM està a cinc minuts de la ciutat esportiva Guillermo Amor que albergarà tots els concerts programats pel que FGV anima a utilitzar els seus servicis per a acudir de forma còmoda a este esdeveniment cultural.
 
Dos tren-TRAM nocturns circulen per la Línia 1 entre l’estació d’Estels i Benidorm les nits dels dijous, divendres i dissabtes d’estiu amb eixida a les 23:19 h i a l’1:19 hores des del centre de la capital. En sentit invers, FGV ha habilitat altres dos composicions amb eixida de Benidorm a l’1:13 h i a les 3:13 hores. La primera circulació del matí ix a les 6:35 hores, per a aquells que vullguen esgotar la festa i disfrutar amb les actuacions de djs programades per a esgotar la nit.
 
Estes composicions tenen parada en diferents localitats de la província com Finestrat, La Vila o El El Campello i a Alacant en diverses parades que permeten enllaçar amb les altres línies del metropolità. L’objectiu és que no siga necessari utilitzar el vehicle particular en les nits d’estiu, quan el cansament i l’alcohol poden convertir-se en un perillós company de viatge.
 
FGV està especialment conscienciada amb esta filosofia pel que, des de 1988, quan encara funcionava l’antic Trenet, oferix en les matinades de cada cap de setmana estival servicis nocturns dels seus trens que permeten als usuaris desplaçar-se als principals nuclis de diversió nocturna sense necessitat d’utilitzar el cotxe ni patir els inconvenients de les aglomeracions.
 
La millor música pop del moment
 
Amb un cartell que reunix els millors artistes del panorama d’indi-pop i electrònic del moment, el Low Cost s’ha convertit en un referent nacional i internacional dels seguidors d’esta música.
 
Entre els artistes que participen en este esdeveniment es troben “Suede”, “Supersubmarina”, “Placebo”, “Fanfarlo”, “Kasabian”, “Vetusta”, Mor-la, Iván Ferreiro, “The Sounds”, “Varry Brava” o “DJ Coco”.
 
Tramnochador de dijous a dissabte
 
El TRAM Metropolità d’Alacant, va iniciar el 30 de juny el servici especial del Tramnochador, i ho mantindrà fins al 3 de setembre operatiu durant totes les nits de dijous, divendres i dissabte.
 
Per primera vegada, este estiu FGV obrirà les tres estacions subterrànies de MARQ, Mercat i Estels en les nits estivals per a atendre millor les necessitats dels usuaris del Tramnochador.
 
El Tramnochador funciona entre Estels i les localitats d’El El Campello (L-3), Benidorm (L-1) o platja de Sant Joan (L-4) amb parada en les diferents estacions i baixadors d’estos trajectes.
 
Concretament, els tramvies de la L-4 (Estels-Pl. La Corunya) circulen en ambdós sentits amb freqüències d’entre 30 i 60 minuts, entre les 23:00 hores i les 6:00h aproximadament, fins al restabliment de la línia regular del matí.
 
Els tramvies de la L-3 (Estels-El El Campello) tenen la mateixa freqüència i també dóna servici durant tota la nit fins que es reinicie el servici regular. D’altra banda, dos trens-TRAM nocturns cobrixen el trajecte entre Estels i Benidorm i en sentit invers.
 
Per a consultar els horaris FGV posa al servici dels seus usuaris la web www.tramalicante.S’i el telèfon d’atenció al client 900 72 04 72. A més hi ha informació detallada del pas de totes les circulacions en les parades i trens de la xarxa TRAM.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...