Data
01 de October de 2016

El Tramnochador oferirà servici nocturn els divendres i dissabtes de l’1 de juliol al 27 d’agost

El Tramnochador, el servici nocturn del TRAM Metropolità d’Alacant per als caps de setmana de l’estiu, començarà les seues circulacions demà, 1 de juliol, i les finalitzarà el 27 d’agost. Tots els divendres i dissabtes de juliol i agost, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) facilitarà la mobilitat dels seus usuaris amb els preus habituals dels seus diferents títols de transport.
 
TRAM Metropolità d’Alacant oferirà, segons la resolució de la Direcció General de Treball, servicis mínims del 50 per cent com a conseqüència de la vaga convocada pels sindicats durant els servicis especials previstos per al Tramnochador.
 
El servici durant tota la nit funcionarà entre Estels i les localitats de Benidorm L’1) SantVicent; del Raspeig ( Línia 2) El Campello; ( L 3) Platja de Sant Joan ( L 4) ambparada en les diferents estacions i baixadors d’estos trajectes. D’esta manera, FGV dóna servici a les principals zones d’oci i diversió de la ciutat d’Alacant i a altres zones i municipis a què la gent sol acudir en les nits d’estiu. TRAM d’Alacant arriba així a milers de ciutadans, sobretot jóvens, que es desplacen durant la matinada, sense necessitat d’utilitzar un vehicle propi.
 
Les freqüències dels tramvies dependran de les diferents línies i de la franges horàries, per la qual cosa s’aconsella als clients que s’informen en la pàgina web www.tramalicante.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client (900 72 04 72). 
 
 
De Trensnochador a Tramnochador
 
Els servicis nocturns en període estival, anteriorment coneguts com Trensnochador, es van posar en marxa per primera vegada en l’estiu de 1988, com una eficaç alternativa als desplaçaments nocturns per carretera, en una zona d’alta densitat de tràfic com és la costa de la província d’Alacant.
 
El Tramnochador s’ha convertit en un mitjà de transport segur i alternatiu al vehicle privat que afavorix la mobilitat nocturna. El seu objectiu és garantir durant els mesos d’estiu un transport segur, còmode i econòmic a les milers de persones que es desplacen a les zones d’oci de la Costa Blanca.
 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...