Data
11 de December de 2009

El Tramnochador transporta en horari nocturn a 25.593 usuaris en el seu primer mes de posada en servici

??

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) –TRAM Metropolità d’Alacant ha transportat, amb el seu servici nocturn del Tramnochador i durant el seu primer mes de funcionament en esta temporada, a 25.593 usuaris, majoritàriament gent jove.

 

Porta del Mar i l’acabat d’inaugurar baixador de Camp de golf han sigut les parades més transitades, coincidint amb les zones d’oci d’Alacant.

 

D’altra banda, dels tres dies que presta servici el Tramnochador –dijous, divendres i dissabtes-, és el dissabte el que registra una major afluència d’usuaris.

 

El Tramnochador, que enguany ha ampliat freqüències i servicis, es va posar en marxa el passat 2 de juliol i prestarà servici nocturn fins al pròxim 12 de setembre.

 

Per a la seua promoció, FGV ha posada en marxa este estiu una campanya en pubs i establiments hostalers de la província d’Alacant per a acostar els seus servicis als potencials clients i informar dels avantatges d’este servici, com evitar problemes d’aparcament, multes per alcoholèmia i embossos.

 

Així, FGV ha distribuït 20.000 fullets informatius entre els establiments hostalers i pubs per a fomentar entre els jóvens alacantins l’ús d’este servici i reduir este estiu els desplaçaments nocturns per carretera, invitant els ciutadans a deixar el vehicle particular a casa a l’hora d’eixir a la nit.

 

A més, esta campanya es complementa amb l’entrega de premis als integrants de la seua xarxa social en Facebook (www.facebook.com/tramnochador) per mitjà d’entrades a parcs temàtics, merchandising, bitllets gratuïts per a viatjar en el TRAM i una variada selecció de regals “pensats especialment per a vetladors”. Estos premis són concedits periòdicament cada dijous fins a finals d’agost.

 

De Trennochador a Tramnochador

Els servicis nocturns del Tramnochador, anteriorment coneguts com Trennochador, es van posar en marxa per primera vegada per part de FGV en l’estiu de 1988, com una eficaç alternativa als desplaçaments nocturns per carretera, en una zona d’alta densitat de tràfic com és la costa de la província d’Alacant.

 

El Tramnochador s’ha convertit en un mitjà de transport segur alternatiu al vehicle privat que afavorix la mobilitat nocturna. El seu objectiu és garantir durant els mesos d’estiu un transport segur, còmode i econòmic a les milers de persones que es desplacen a les zones d’oci de la província d’Alacant.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...