Data
10 de March de 2011

Els escolars d’Alacant tenen fins al 10 de desembre per a participar en el concurs de dibuix Nadal al TRAM

Els escolars de la província d’Alacant que vulguin participar en la sisena edició del concurs de dibuix Nadal al TRAM convocat per Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) tenen de termini fins al matí divendres 10 de desembre per a remetre el seu treballs a les estacions de TRAM Metropolità d’Alacant o l’oficina d’Atenció al Client d’aquesta empresa.
 
El concurs Nadal al TRAM és una iniciativa integrada dintre del programa Nanotram, dirigida nens d’entre 3 i 12 anys, l’objectiu dels quals és afavorir l’ús del transport públic.
 
Els interessats a participar en aquesta edició del concurs podran lliurar els seus treballs en qualsevol de les estacions de FGV de la Línia Alacant-Denia. Els dibuixos, que haurien de tenir com motiu el Nadal i el tramvia, han de dur al dors les dades del participant -nom, edat, adreça, telèfon de contacte i, si escau, els estudis realitzats d’Educació Especial-.
 
Un jurat compost per membres de l’adreça de FGV seleccionarà un total de sis dibuixos, un per cada grup d’edat (3-4, 5-6, 7-8, 9-10 i 11-12 i Educació Especial), que serviran com base de la imatge de la campanya de Nadal de TRAM Metropolità d’Alacant. Haurà premis especials per als millors treballs en cada categoria.
 
Com cada any, FGV espera rebre un gran nombre de dibuixos en aquest concurs en el qual, a més dels guanyadors, tots els participants seran recompensats amb la possibilitat de veure exposat el seu treball del 14 de desembre al 7 de gener en l’estació de Mercat, una de les quals major afluència de viatgers registra en tota la xarxa TRAM.
 
Iniciatives Nanotram
 
Les iniciatives Nanotram són activitats i propostes que FGV organitza per al públic infantil que transmeten a tots els nens i als seus familiars els valors del transport públic i els seus avantatges quant a mobilitat, seguretat i respecte al medi ambient.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...