Data
10 de December de 2011

Els escolars d’Alacant tenen fins al 9 de desembre per a participar en el concurs de dibuix ?Nadal al TRAM?

 

Els escolars de la província d’Alacant que vullguen participar en el concurs “Nadal al TRAM” i encara no hagen entregat els seus dibuixos tenen de termini fins a dijous que ve, 9 de desembre, per a fer arribar els seus treballs a qualsevol dels punts de recepció que Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) hi ha establit en les bases de la convocatòria.
 
L’empresa ha convocat per sext any consecutiu este certamen, dirigit a tots els alumnes dels centres educatius de la província d’Alacant i amb el que es pretén premiar la creativitat dels xicotets i fomentar l’ús del transport públic entre els estudiants.
           
El concurs està dirigit a tots els xiquets amb edats compreses entre els 3 i 12 anys i als alumnes d’educació especial. Els dibuixos poden entregar-se en totes les estacions de la xarxa del TRAM Metropolità d’Alacant, així com al Centre d’Atenció al Client de la Marina.
 
La temàtica que ha d’inspirar els treballs dels xicotets és el Nadal i el tramvia, i la tècnica empleada per a la seua creació serà lliure, sense cap restricció.
 
Els dibuixos hauran de portar al dors les dades del participant: nom, edat, direcció o centre escolar a què pertany i telèfon de contacte, a més, han d’introduir-se en un sobre tancat detallant en l’anvers “Concurs de dibuix Nadal al TRAM”.
 
Un jurat compost per membres de la direcció de FGV seleccionarà un total de sis dibuixos corresponents als intervals de les edats següents: 3-4, 5-6, 7-8, 9-10, 11-12 i Educació Especial.
 
Els sis premiats rebran un lot de regals en el lloc i la data que determine la direcció de l’empresa i els dibuixos de tots els participants quedaran exposats durant les setmanes nadalenques en l’estació d’Estels del TRAM. Per a organitzar este certamen, FGV ha comptat amb la col·laboració d’Injusa i El Corte Inglés.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...