Data
13 de July de 2011

Els hotels d’Alacant inicien el repartiment de 7.500 fullets que animen a conéixer la Costa Blanca en TRAM

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) i els establiments adherits a l’Associació Provincial d’Hotels i Allotjaments Turístics d’Alacant (APHA) han començat el repartiment de 7.500 fullets promocionals que animen als turistes a conéixer la Costa Blanca fent ús dels servicis del TRAM Metropolità d’Alacant.

FGV va firmar a principis del mes de juny un acord amb l’APHA pel que els més de seixanta establiments adherits a esta associació es comprometen a oferir als seus clients informació detallada i puntual sobre els diferents servicis, tarifes, horaris i promocions del TRAM.

Des de llavors, tots estos hotels i allotjaments han repartit centenars d’horaris dels servicis de FGV entre els seus clients. Així mateix, l’empresa ferroviària els manté informats puntualment, a través de correu electrònic, de qualsevol novetat, avís o promoció de la xarxa de transports com, per exemple, de l’inici dels servicis del Tramnochador.

A més, per a fomentar l’ús del TRAM per motius turístics, FGV ha editat el fullet “Benvinguts a Alacant”, del que s’han fet arribar a tots els membres de l’APHA, així com a les taquilles i centres d’atenció al client de la xarxa, 5.000 unitats en castellà i 2.500 en anglés per al seu repartiment entre els turistes.

El fullet explica clarament les característiques de cada una de les línies del TRAM i els atractius turístics a què donen accés, així com les freqüències de pas, els horaris de circulació i altres dades d’utilitat per al viatger.

El TRAM connecta directament les ciutats d’Alacant i Benidorm i, amb un transbord en esta última localitat, també permet arribar a Dénia. En el seu recorregut per la província alacantina els trens i tramvies realitzen 60 parades en 12 municipis. La xarxa de Ferrocarrils de la Generalitat és l’opció més sostenible per a conéixer els secrets de la Costa Blanca.

Entre altres qüestions, el TRAM permet arribar des del centre d’Alacant fins a Benidorm en poc més d’una hora, amb freqüències de servici cada 30 minuts. Des d’esta ciutat els trens cap a Dénia ixen cada hora i ací és possible enllaçar amb els barcos que ixen cap a les Balears.

Ús turístic del TRAM
El TRAM és un transport en què la importància dels usuaris per motius turístics és fonamental. De fet, en els mesos d’estiu augmenta considerablement el nombre de viatgers que arriba a duplicar la xifra registrada en els mesos d’hivern.

El TRAM és un mitjà de transport ràpid, còmode i puntual utilitzat per milers de ciutadans per als seus desplaçaments quotidians, però, a més, és un vehicle perfecte per a descobrir els encants turístics, culturals i arquitectònics de la província alacantina així com alguns dels seus més espectaculars paisatges costaners.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...