Data
06 de February de 2010

Els Reis Mags arriben en TRAM a l’estació de Mercat per a saludar els xiquets i repartir els últims regals

 

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) – TRAM Metropolità d’Alacant, tindrà l’honor demà dimecres, 6 de gener, de rebre la visita dels Reis Mags, Melcior, Gaspar i Baltasar. Ses Majestats viatjaran amb tramvia perquè són grans admiradors d’este modern mitjà de transport que els permet realitzar els seus últims repartiments.
 
Després d’una dura nit de treball en què els Reis Mags, visiten totes les cases, el dia 6 de gener deixen descansar als camells i trien el tramvia per a repartir els últims joguets abans de tornar al seu llunyà palau i retirar-se fins al pròxim nadal.
 
Ses Majestats arribaran a l’Estació de Mercat a les 12 hores, per a saludar tots els xiquets que s’acosten fins allí per a agrair-los la seua visita i per a entregar els últims regals i joguets als fills dels empleats de FGV Alacant. També s’oferirà una degustació de xocolate de La Vila.
 

Este acte, que ja és tota una tradició, se celebra tot el nadal gràcies a la col·laboració dels propis treballadors i l’Associació El Mascarat.

 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...