Data
26 de October de 2018

Els treballs de reparació de l’estructura de l’ascensor de Luceros obliguen a tancar aquesta estació temporalment

Els treballs de reparació de l’estructura de l’ascensor de l’estació de Luceros del TRAM d’Alacant, que van començar la passada nit, han obligat Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) a tancar aquestes instal·lacions de manera temporal, fins que finalitze aquesta actuació. 

Davant el tancament de Luceros, els viatgers poden accedir amb normalitat a l’estació de Mercado. Des d’aquestes instal·lacions poden pujar als trens i tramvies de les Línies 1 en direcció a Benidorm; Línia 2 que enllaça amb Sant Vicent del Raspeig; Linia 3 en direcció a El Campello; i Línia 4, fins a Plaça de la Corunya-Platja de sant Juan. 

Els treballs de reparació de l’estructura d’aquest ascensor van començar la passada nit, però la dificultat dels mateixos ha obligat a perllongar-los de manera indefinida com a mesura de seguretat.

FGV demana disculpes per les molèsties que pot ocasionar aquesta incidència i recorda a tots els usuaris que es pot obtenir més informació en el telèfon d’informació 900 72 04 72, en la web i en l’App TRAM d’Alacant.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...