Data
30 de December de 2021

Ferrocarrils de la Generalitat instal·la els colors LGTBI en les escales de l’estació de Luceros

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha tematitzat dos accessos amb els colors de la bandera arc de Sant Martí LGTBI en les estacions de Xàtiva de Metrovalencia i Luceros en el TRAM d’Alacant.

Es tracta d’una iniciativa que l’empresa pública ja ha realitzat de manera temporal en ocasions anteriors i que ara pretén que siga permanent, com a mostra de suport a totes les persones, siga com siga la seua condició sexual o de gènere. 
 
A València, la instal·lació de la bandera LGTBI s’ha realitzat en l’accés a l’estació de Xàtiva, des del carrer del mateix nom a l’altura de l’IES Lluis Vives. A Alacant la tematització s’ha realitzat en l’accés a l’estació de Luceros des de l’avinguda General Marvá, on es va instal·lar l’any 2017 per iniciativa de la Generalitat Valenciana. 
 
FGV ha sol·licitat a l’empresa encarregada de gestionar els espais publicitaris de Metrovalencia i el TRAM d’Alacant que aquestes escales es tematicen de manera permanent amb els colors arcs de Sant Martí, per la qual cosa queden fora del circuit comercial de suports.
 
En el cas de València, coincidint amb la celebració de l’Orgull de 2021, es tematitzaren per primera vegada dues escales d’estacions cèntriques i, a causa del bon acolliment de la iniciativa i després de rebre suggeriments de les persones usuàries, s’ha optat per realitzar una instal·lació permanent a Xàtiva, l’estació més transitada de la xarxa de Metrovalencia.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...