Data
07 de August de 2022

Ferrocarrils de la Generalitat modifica demà el servei del TRAM d’Alacant entre Garganes i Calp per proves en els viaductes del Algar i Mascarat

Ferrocarrils de la Generalitat  Valenciana (FGV) oferirà servei d’autobús entre les estacions d’Altea, Garganes, i Calp el dissabte 7 de maig entre les 8 i les 14.15 hores, amb motiu dels treballs de monitoratge previstos en els viaductes del Algar i Mascarat .
 
Les proves tècniques previstes obliguen a tancar temporalment la circulació ferroviària entre Garganes i Calp de la Línia 9 (Benidorm-Dénia) del TRAM d’Alacant. 
 
Les persones usuàries que viatgen fins a Garganes el podran fer amb tren, mentre que els passatgers i passatgeres que desitgen continuar el trajecte en direcció Dènia hauran de transbordar anteriorment a Altea a l’autobús. En el sentit contrari, hauran de fer el propi des de Calp.
 
La parada d’autobús a Altea se situarà en la N-332 al carrer La Mar (i la de Calp enfront de l’estació, mentre que els baixadors de Cap Negret i Olla Altea quedaran sense servei a primera hora del matí, coincidint amb els treballs del Algar, recuperant el mateix quan aquests concloguen, cap a les 11.15 hores aproximadament. Abans de l’obertura s’establirà una parada d’autobús, tant en sentit ascendent com descendent, al carrer Catarroja, pròxima a la parada de Garganes.
 
Les arribades i eixides dels trens afectats mantindran els horaris establits, mentre que l’eixida dels autobusos es realitzarà una vegada efectuats els transbords entre tren i autobús o entre autobús i autobús.
 

Les persones usuàries poden obtindre més informació en www.tranmalacant.es, el telèfon d’atenció al client 900 72 04 72, @tramdealacant i en l’App oficial de TRAM d’Alacant. 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...