Data
29 de April de 2021

Ferrocarrils de la Generalitat reforçarà la vigilància en les seues principals estacions amb motiu de les restriccions de mobilitat dels caps de setmana

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) reforçarà la vigilància en les principals estacions de Metrovalencia i TRAM d’Alacant, a causa de les restriccions de mobilitat establides en municipis de més de 50.000 habitants i que entraran en vigor el divendres, a partir de les 15.00 hores, i finalitzaran els dilluns a les 6 hores del matí. 

El personal de seguretat de l’empresa pública, juntament amb els i les auxiliars COVID-19 col·laboraran amb el dispositiu de Policia de la Generalitat que per a garantir el compliment de les limitacions establides durant els pròxims caps de setmana realitzarà controls de manera aleatòria en diferents instal·lacions, al llarg d’aquestes tres jornades.
 
Juntament amb el reforç de les labors de vigilància i control, l’empresa pública ha previst intensificar la comunicació d’aquestes limitacions als seus viatgers i viatgeres a través de diferents suports i canals. 
 
El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha assenyalat que "és fonamental que tots els usuaris i usuàries de la xarxa pública de transport coneguen les limitacions existents per a realitzar  desplaçaments".
 
Malgrat les limitacions, FGV mantindrà el 100% del servei previst a València i Alacant durant l’aplicació de les restriccions que afecten ciutats de més de 50.000 habitants.
 
"Encara que es restringisca la mobilitat els caps de setmana, a causa del tancament perimetral, el transport públic sempre ha d’estar a la disposició de tots els treballadors i treballadores que, per raons essencials, han de desplaçar-se", ha destacat Arcadi España.
 
Informació a les persones usuàries 
 
L’empresa pública informarà els seus viatgers i viatgeres des de les estacions i parades de Metrovalencia i TRAM d’Alacant a través de les màquines de venda de bitllets, les pantalles instal·lades en les entrades i mitjançant cartelleria específica. Així mateix, es comunicarà també la nova mesura vigent a través de la megafonia de les estacions. 
 
També, els mitjans digitals propis de com a webs, app i xarxes socials també informaran sobre aquesta mesura i la seua aplicació.
 
De la mateixa manera, el personal auxiliar COVID-19, que està operatiu en les principals estacions de la xarxa de Metrovalencia i TRAM d’Alacant reforçarà la comunicació directa amb les persones usuàries en els dies previs a implantar-se la mesura i durant els caps de setmana.
 
 
 
 
 
 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...