Data
16 de February de 2020

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana convoca una nova edició del concurs escolar de dibuix “El teu TRAM al Nadal”

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana ha convocat una nova edició del concurs de dibuix “El teu TRAM al Nadal”, obert a la participació de tots els xiquets i xiquetes amb edats compreses entre els 3 i 12 anys de la província d’Alacant.

El termini d’entrega dels dibuixos participants ja està obert i finalitzarà el 7 de desembre. Els originals poden entregar-se en l’Espai del Client de Luceros, les oficines de l’antiga estació de la Marina (Avinguda de la Vila Joiosa, 2. Alacant) i estacions de la xarxa del TRAM d’Alacant en servei.
 
La temàtica que ha d’inspirar els treballs dels xicotets ha de relacionar el Nadal amb el servei de transport que presta el TRAM d’Alacant. Els participants poden utilitzar qualsevol tècnica artística per a la seua creació. 
 
Els dibuixos hauran de portar al dors les dades del participant: nom, cognoms edat, direcció, correu electrònic i telèfon de contacte.
 
Un jurat, compost per treballadors de FGV i professionals de la il·lustració i el disseny, serà l’encarregat de seleccionar un total de cinc dibuixos corresponents als intervals de les edats següents: 3-4, 5-6, 7-8, 9-10 i 11-12 anys. 
 
Al seu torn, el jurat es reserva la possibilitat d’entregar un premi o reconeixement de manera col·lectiva a una entitat, col·legi u associació que haja destacat per la seua participació.
 
Els guanyadors rebran un lot de regals adaptats a les edats de cada un dels premiats. Els dibuixos de tots els participants quedaran exposats durant les setmanes nadalenques en l’estació de Luceros del TRAM d’Alacant.
 
Els interessats poden obtindre més informació sobre el concurs en l’oficina d’Atenció al Client d’Estels, el telèfon 900 72 04 72 o consultar la web www.tramdealicante.es.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...