Data
21 de March de 2020

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana entrega els premis del concurs de dibuix “El teu TRAM al Nadal”

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana ha fet entrega    dels premis del seu concurs de dibuix “El teu TRAM al Nadal”, obert a la participació dels xiquets i xiquetes amb edats compreses entre els 3 i 12 anys de la província d’Alacant.

 
Els guanyadors de les cinc categories establides (3-4, 5-6, 7-8, 9-10 i 11-12 anys) han rebut en l’estació de Luceros del TRAM d’Alacant els premis corresponents.  
 
Els premiats han sigut:  Julia Pastor Beltrán (3-4 anys); Francine Rogé Toribio (5-6 anys); Amélie Rogé Toribio (7-8 anys); Aitor Luis Blanco (9-10 anys); i Pedro Manuel Fermón (11-12 anys).
 
La temàtica dels dibuixos presentats relaciona el Nadal amb el servei de transport que presta el TRAM d’Alacant i la tècnica artística utilitzada és lliure. 
 
Els dibuixos de tots els participants estan exposats durant les setmanes nadalenques en l’estació de Luceros del TRAM d’Alacant.
 
El jurat d’esta edició del concurs de dibuix ha volgut destacar la qualitat i varietat dels originals presentats i agrair la participació de tots els xiquets i xiquetes que han presentat els seus dibuixos.
 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...