Data
23 de July de 2021

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana modifica el servei entre Garganes i Calp el dissabte 24 per treballs tècnics en els ponts Mascarat i El Algar

Ferrocarrils de la Generalitat  Valenciana (FGV) oferirà servei d’autobús entre les estacions d’Altea i Calp el dissabte 24 d’abril entre les 8 i les 14.15 hores, amb motiu dels treballs previstos en els viaductes Mascarat i El Algar que obliguen a tancar a la circulació ferroviària entre Garganes i Calp de la Línia 9 (Benidorm-Dénia) del TRAM d’Alacant.

Per tant, les persones usuàries que viatgen fins a Garganes ho podran fer amb tren, mentre que els passatgers i passatgeres que desitgen continuar el trajecte en direcció Dènia hauran de transbordar anteriorment a Altea a l’autobús. En el sentit contrari, hauran de fer el propi des de Calp.

Les parades d’autobús a Altea i Calp se situaran enfront de les estacions, mentre que els baixadors de Cap Negret i Olla Altea quedaran sense servei durant aqueix matí.

FGV té previst realitzar durant el matí diferents treballs de comprovació del monitoratge en els viaductes de Mascarat i El *Algar, dispositius ja instal·lats que, partir d’un programari de gestió i control de dades i d’alarmes, permet disposar d’un sistema de control del comportament de l’estructura, de tots dos viaductes.

El Albir

D’altra banda, l’empresa pública ha finalitzat les obres de rebaixe i adequació de l’andana del baixador del Albir, també en la Línia 9 del TRAM d’ Alacant, per la qual cosa queden habilitats per al seu ús tant l’andana de pis baix adaptat per a les unitats duals (electrodiésel) com l’andana provisional sobre tarima desmuntable existent adaptat per a les unitats dièsel.

Aquestes actuacions formen part de les que està duent a terme la Generalitat, a través de FGV, en el conjunt de la xarxa del TRAM d’Alacant per a millorar la qualitat i les condicions del servei entre Alacant i Dénia.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...